Így tért vissza Putyin

2015. március 17. 08:54

Jó egészségben, kisimult ráncokkal tűnt fel a 62 éves orosz elnök, Vlagyimir Putyin hétfőn Szentpéterváron, miután tíz napig nem mutatkozott a nyilvánosság előtt.

2015. március 17. 08:54

Tíz nap után először szerepelt a nyilvánosság előtt az orosz elnök. Vlagyimir Putyin hétfőn a kirgíz elnököt, Almazbek Atambajevet fogadta a szentpétervári Konsztantyin Palotában.

 
Megbeszélésük témáinál jobban érdekelte a világsajtót az orosz elnök megjelenése és viselkedése.
 
Vlagyimir Putyint legutóbb március 5-én az olasz kormányfő társaságában látták, moszkvai találkozójuk után. Távolléte ezután találgatásokra adott okot, főleg, miután lemondott egy kazahsztáni látogatást is, amit most péntekre halasztottak.
 
Mostani szereplésén jó egészségben, kisimult ráncokkal tűnt fel a 62 éves orosz politikus - írja az Euronews.

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
thymian
2015. március 17. 11:17
Itt van egy másik film arról, mit tervez az usa. Stratfor: USA wollen deutsch-russische Allianz verhindern http://deutsche-wirtschafts-na.. Ebben az időszakban (mármint a 21.sz-ban) kelet Európában egy több országból álló amerika párti blokkot fognak képezni. Oroszország és az EU ezzel szemben szét fog esni. Ezt tervezi az a nagyon demokratikus usa. Brzezinski és friedman is leírta mindezt, de biztos csak összeesküvés elmélet.:) Csemegézzetek idióta Putyin ellenesek, milyen jó is lesz amerika gyarmatává válni.
MZ/X
2015. március 17. 10:53
Ne higgyétek el! Arlet már megmondta, hogy ez nem is a Putyin, hanem 3D-ben kinyomtatott utánzata és valami Ivanov tábornok az új cáratyuska, csak még nem hozták nyilvánosságra, mert csak...
3M..
2015. március 17. 09:50
Üdvözöljük Elnök úr! Egy kis pihennő, kiszakadás a mindennapi monoton tennivalókból feltölti az embert. Ez még egy elnöknek is jár. A tiszta megfontolt gondolatai, előnyére válnak ennek a magából kifordult világnak. Szebb Jövőt!
VakzKommondor
2015. március 17. 09:40
Nagy öröm, akkor folytathatja a hadjáratát!! Befejezheti sztálin nagy álmát!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!