Egyeztetnek a reformokról Görögországban

2015. február 22. 11:10

Bizakodóak a görögök a hétfőig benyújtandó reformintézkedésekkel kapcsolatban, aminek köszönhetően négy hónappal meghosszabbíthatják a görög hitelszerződéseket.

2015. február 22. 11:10

Optimisták a görögök a tervezett reformintézkedésekkel kapcsolatban, amelyről a görög kormány tagjai egyeztetnek Athénban. A csomag azért szükséges, hogy négy hónappal meghosszabbítsák a Görögországgal kötött hitelmegállapodást. A tervezetet az Európai Központi Banknak, a Nemzetközi Valutaalapnak és az Európai Bizottságnak is jóvá kell hagynia

„Minél előbb be kell nyújtanunk a tervezetet, így lesz idő értékelni azt. Elég bizakodóak vagyunk, igazából nagyon bízunk benne, hogy jóváhagyják a terveinket, így a stabilizáció és a növekedés új szakaszába léphetünk” – mondta Janisz Varufakisz görög pénzügyminiszter.

Alekszisz Ciprasz görög kormányfő szerint egyelőre csak csatát nyertek, háborút még nem és a neheze csak most kezdődik a reformoknak.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuwiq
2015. február 22. 16:49
A görögök realitásérzéke azért erősen kérdésessé teszi a továbbiakat. Még azt is ellőtték a németeknek, hogy a második vh-s károk jóvátételére fizessenek nekik de ízibe pont annyi pénzt, amennyi a fennálló tartozásuk. Schauble nem lett a barátjuk.
tóth mária
2015. február 22. 16:49
Ja, nálatok, az más!
tóth mária
2015. február 22. 11:28
Hááát, én sem vagyok nagyon bizakodó! A sok választási ígéretből mi lesz,az IMF stb. nem enged a 21-ből, az tuti!
3M..
2015. február 22. 11:16
Görögországnak lőttek. Robbantja az EU-t. Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!