Nem csak Kárpátalja van!

2014. február 20. 14:53

Engem nagyonis érdekel, hogy milyen szomszédot kapunk. Egy csendes, Európa iránt elkötelezett nyugatias Ukrajnát (esetleg Nyugat-Ukrajnát), vagy Putyin megnyújtott kezét, egy bábállamot.

2014. február 20. 14:53
Fehér János Zoltán

„Engem nagyonis érdekel, hogy milyen szomszédot kapunk. Egy csendes, Európa iránt elkötelezett nyugatias Ukrajnát (esetleg Nyugat-Ukrajnát), vagy Putyin megnyújtott kezét, egy bábállamot. Az atom- és gázmaffia démon már így is túl közül került Hazánkhoz, tudjuk, mire készül. Ebből pedig a fene sem kér, Magyarországnak egy erős szuverén államnak kell maradnia és végre jószomszédi kapcsolatokat kialakítania, hogy európai pólus alakulhasson ki Közép-Európában (nem csak retorika szintjén, mint az Orbán legutóbbi évértékelőjében is puffogtatta).

Ha beüt a ménykű, Magyarországnak kötelessége lesz a menekülteket fogadni (ezt megvitatni a Visegrádi négyek már leültek) és amennyiben fegyveres konfliktus tör ki, beavatkozni, bár ettől mindkét fél ódzkodni fog egy esetleges III. vh.-ra tekintettel. De most magunktól bevonulni egy másik ország területére, mint ahogyan a Vörös Hadsereg is tette a Felvidékre, erre talán még a Betyársereg vagy Pax Hungaria sem vetemedne, mivel már a határon fennakadnának, hiszen Ukrajna nem EU tag, ezen megy a balhé.”

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dick52
2014. február 21. 07:27
Minek mennénk mi "tizenöt" emberrel Ukrajnába te nagyon hülye?
xsasha
2014. február 20. 20:05
Nyugatos, mi? Ostoba, tájékozatlan ember miért magyaráz olyasmiről, amiről nincs képben? "A neonáci szlogenek, grafitik megjelenése a téren pedig kétséget sem hagy afelől, sok csoport hová is húz. Meg nem erősített pletykák szerint azonban nem véletlen, hogy a téren holtan talált civilek között kiugróan magas a külföldi, orosz ajkúak száma. A vörös karszalagos, a Szvoboda párthoz köthető milíciák voltak azok, akik például megtámadták és elfoglalták a közintézményeket a tér közelében. A Právi szektor befolyása pedig meghatározó a tüntetéseken. Akár politikai programok is leállnak, ha egy-egy taguk éppen házasodik, ha pedig nem tetszik nekik valamelyik ellenzéki politikus nyilatkozata, egészen durván fejezik ki nemtetszésüket. Vitalíj Klicskót például gondolkodás nélkül fújták pofán egy poroltóval, amikor a tárgyalások és a krízis békés rendezése mellett érvelt a téren."
xsasha
2014. február 20. 20:02
http://atlatszo.hu/2014/02/19/a-majdan-hadserege-avagy-kik-haltak-meg-kedd-ejszaka-kijevben/
puszika
2014. február 20. 19:16
Janika! Felszínes ismeretekkel szarvas hiba, blog írásába bonyolódni.Ezt már az óvodások is tudják!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!