Svájci vízumot kapott Hodorkovszkij

2013. december 30. 19:36

Háromhónapos svájci vízumot kapott a másfél hete, elnöki kegyelemmel szabadult orosz oligarcha. Mihail Hodorkovszkij családja egyébként is Svájcban él, a vízummal szabadon utazhat a schengeni övezetben.

2013. december 30. 19:36

A Jukosz orosz olajvállalat volt vezetője másfél hete, elnöki kegyelemmel szabadult a börtönből, majd azonnal Berlinbe utazott. Hodorkovszkijt 2003-ban ítélték el adócsalásért, felesége és két kisebbik gyermeke Svájcban él. A vízummal az ötvenéves üzletember szabadon utazhat a schengeni övezeten belül, írja a Magyar Nemzet.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mantelman
2013. december 31. 09:46
Úgy tűnik, kiemelten kezelik ezeket az oroszországi zsidó oligarchákat. Ha Putyin nem lett volna, ezek már rég szétszedték volna Oroszországot.
duzur
2013. december 30. 23:56
Érdekes ez a tömör rosszmájuság valakivel szemben aki hosszú ideig volt bezárva, mert nem hunyászkodott meg egy önkényesen uralkodó "vezérrel" szemben. Abba én is biztos vagyok, hogy böven akad neki támogatója, akár maradt pénze akár nem. Mellesleg pont így néz ki egy férfi akinek az értelem sugárzik az arcából. Abramovics hozzá képest egy csúnya playboy.
Akitlosz
2013. december 30. 22:28
Az a jó ebben a schengeni övezetben, hogy bármelyik ország beenged oda valakit onnantól az illető az összes többi országban is szabadon mozoghat, azok beleszólása nélkül. "Szerencse", hogy Magyarországon nyomor van, különben már régen ellepték volna Magyarországot is a menekültek.
Secnir
2013. december 30. 22:02
"Svájci vízumot kapott Hodorkovszkij" helyesen: "Svájci vízumot vett Hodorkovszkij"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!