Robbantottak egy orosz pályaudvaron

2013. december 29. 12:18

Öngyilkos merénylet történt a volgográdi pályaudvaron, a robbantásnak eddig legalább tíz halálos áldozata van.

2013. december 29. 12:18

A vasárnap délelőtti robbantást az orosz hatóságok szerint egy öngyilkos merénylő követte el. Volgográdban már októberben is történt egy hasonló merénylet. A város 700 kilométerre fekszik Szocsitól, a terroristák által már többször megfenyegetett téli olimpia helyszínétől.

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2013. december 30. 09:53
Megjegyzem hogy ha nincs az orosz vasutallomasoknal/reptereknel MINDEN bejaratnal femdetektoros kapu, akkor nem tizegynehany, hanem tobbszaz aldozatrol szolna a hir.
greg
2013. december 29. 16:33
Legalább ezer muzulmánt öletnék le ezért.
Senye Péter
2013. december 29. 13:41
"Keresztény terrorizmus is van" - ha van is, azt igencsak tompítja a szeretet parancsa. Az iszlámban parancs a hit fegyverrel történő terjesztése (igaz eredetileg a pogányokra vonatkozott, keresztényekkel és zsidókkal szemben türelemre intett Mohamed).
3M..
2013. december 29. 13:33
Ha az Oroszok nyugodt olimpiát akarnak rendezni, akkor a Sztálingrádihoz hasonló cselekményeknek elejét kell vennie. Egy esetleges incidens, tönkre teheti az egész játékokat. Ezt mind a két fél tudja. Bár egy ilyen rendezvényen robbantani igen kockázatos. A robbantók több kárt okoznának ügyüknek, mint amennyi hasznot hozna. Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!