Vérengzés Csecsenföldön

2010. október 19. 14:26

Három halott egy tűzpárbajban: lőfegyverekkel és robbanóanyaggal felfegyverzett terroristák próbáltak bejutni kedd reggel a csecsen parlamentbe, ám a bejáratánál útjukat állta a biztonsági szolgálat.

2010. október 19. 14:26

Kedd reggel, miközben a parlament épületéhez érkeztek a képviselők autói, egy ismeretlen személygépkocsi is bejutott az udvarra. A Ria orosz hírügynökség adatai szerint a kocsiban három terrorista tartózkodott – egyikük felrobbantotta a magára erősített robbanószerkezetet, miközben a másik két fegyveres a parlament épületéhez rohant.

A Ria hírügynökség információi szerint 17 ember sérült meg a merénylet következtében: 6 rendőr és 11 polgári személy. Hárman életüket vesztették a harcok következtében: két rendőr, és a csecsen parlament egyik munkatársa.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!