Hadüzenetet küldtek Putyinnak az orosz partizánok

2023. május 18. 07:44

Mi jöhet még?

2023. május 18. 07:44
null

Egy friss Twitter-videóban Gyenisz Kapusztyin, az Orosz Önkéntes Hadtest (RDK) vezetője arról beszél, hogy több tízezer orosz partizán áll készen arra, hogy megkezdje a harcot a Putyi ellen, Oroszországon belül.

A Portfolio szerint az RDK valószínűleg az a szervezet, amely nemrég betört pár gyalogossall Ukrajna területéről Brjanszk térségébe, kitűzték a zászlójukat és visszavonultak. A szervezet Ukrajna-párti, Putyin-ellenes harcosokból áll, írják, akik az

orosz honfitársaik ellen harcolnak.

A videóban elhangzik: minden kész ahhoz, hogy az orosz partizánbrigád Oroszországon belül is megkezdje a harcot „Putyin véres rezsimje ellen. Eljön hamarosan a mi napunk.

– mondja Kapusztyin.

A kamera ezt követően maroknyi fegyveresre vált, akik a videó szerint Oroszország területéről jelentkeznek be. Ilyeneket mondanak: „Felelősségre vonjuk azokat a szemétládákat, akik tönkretették az országot” és megköszönik azt, hogy fegyvereket kaptak a „különleges műveletnek” köszönhetően. Hangsúlyozzák: több tízezren vannak, hamarosan sosem látott dolgok történnek majd Oroszországban.

A felvételen amúgy egyelőre nem tízezer, hanem öt ember látható. Íme, nézegessen partizánokat a saját szemével:

Nyitókép: Twitter

Karácsonyi előfizetési akció

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik