Komoly befektető száll be a Wagner-csoport finanszírozásába

2023. március 08. 07:05

A Rosznyeft orosz kőolajvállalat támogatja majd Prigozsinékat a hírek szerint.

2023. március 08. 07:05
null

Az Unian arról ír, hogy a Wagner-vezetője, Jevgenyij Prigozsin elmondta: úgy tudja biztosítani a háborús akciók finanszírozását, ha segítenek ebben. Úgy tűnik, a befektető a Rosznyeft orosz kőolaj vállalat lesz. Hozzátették:

a Wagner vezetője múlt héten informálisan találkozott a Rosznyeft vezetőjével, Igor Szecsinnel.

Az olajvállalat vezetőségéhez közel álló forrás szerint a beszélgetés követően érkezett egy utasítás, hogy pénzügyi támogatást nyújtsanak a zsoldoscsoportnak. A forrás szerint az utasítás a Rosznyeft alelnökétől érkezett.

Nyitókép: YouTube

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Belakiss
2023. március 09. 09:23
Mintha eddig nem támogatta volna.
Vakfolt
2023. március 09. 08:42
Mi újság Wágner úr?
világbéka
2023. március 08. 21:52
Nu, nálunk meg: A MAGÁNHADSEREG SZERVEZÉSÉRŐL BESZÉLŐ BAGJOS RICHÁRD FŐVÁROSI LAKHELYÉN JÁRTAK A NYOMOZÓK Háborús bűncselekmény miatt házkutatás volt Budapesten Háborús bűncselekmény, tiltott toborzás miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen a Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozó főosztálya. A nyomozók ma délelőtt kutatást tartottak B. Richárd budapesti lakhelyén. B. Richárd nem más, mint az a Bagjos Richárd, aki a sajtónak többször is egy magánhadsereg létrehozásáról nyilatkozott. ... A Büntető törvénykönyv egyértelműen tiltja hazánk területén az idegen fegyveres szervezetbe való toborzást, amit háborús bűncselekményként rendel büntetni. Az NNI nyomozása is ez alapján indult el. Gyanúsítás még nem történt. https://magyarnemzet.hu/belfold/2022/09/haborus-buncselekmeny-miatt-hazkutatas-volt-budapesten Furcsa, hogy ezt a paragrafust Bagjos nem ismerte. Aki egyébként volt légiósnak mondja magát és nagy pofával harcol a faszbukon.
-Zsolt-
2023. március 08. 21:20
Már azt hittem a Mészáros & Mészáros vagy Steve FCKN BDPST
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!