Krimibe illő sztori: a budapesti rendőrmentős ellátta, majd letartóztatta az időközben felismert bűnözőt

2023. február 22. 07:52

Rekordsebességgel váltott szemléletet és szerepkört a rendőrmentős Kőbányán.

2023. február 22. 07:52
null

„Megfogta, ellátta. Meglátta, elfogta. Rekordsebességgel váltott szemléletet és szerepkört a fővárosi rendőrmentős, vagy mentősrendőr, aki

– olvashatjuk a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) Facebook-oldalán.

Mint kiderült, Novák Bálint r. törzsőrmester, a Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztályának baleseti helyszínelője február 15-én este, másodállásában, az Országos Mentőszolgálat megbecsült tagjaként, mint mentő-gépkocsivezető érkezett meg Kőbányára egy földön fekvő sérülthöz. A vérző fejű embert a mentőápolóval közösen a helyszínen ellátták, majd további vizsgálatokra az OBSI Traumatológia Osztályára vitték. És most jön a fordulat!

„A Fiumei úti objektumban a férfi valahonnan ismerősnek tetsző fizimiskáját a tiszthelyettes összevetette a police.hu oldal aktuális körözéseivel – láss csodát – az ötven éves sérült tényleg ott szerepelt. Novák törzsőr ezen a ponton változott vissza mentőből rendőrré, és a testi sértés miatt keresett G. Zsoltot hivatalos

a VII. kerületi járőröknek” – írják a BRFK közösségi oldalán.

Nyitókép: BRFK Facebook-oldala

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
krampus
2023. március 25. 02:17
Emberjogiak, libsik most felsirnak!
Reszelő Aladár
2023. február 27. 10:31
Szép munka, több ilyen hírt szeretnénk olvasni. Emellett javaslom a rendőrségnek/mentőknek egy arcfelismerő telepítését a szolgálati mobilba. Akkor még gyorsabban kiderülnének az ilyen esetek.
Karvaly
2023. február 22. 09:51
Kár, hogy nem volt még ügyész, bíró és ítéletvégrehajtó is egyben, így még gyorsabban pontot tehetett volna az ügy végére. :)
-Zsolt-
2023. február 22. 09:44
Rendőrmentős? Már akkora a munkaerőhiány ebben a két szakmában az alulfizetettség miatt, hogy összevonták a két foglalkozást? Mi lesz a következő? Ápolópedagógus? Óvónőtűzoltó?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!