Királyi életrajzíró: A királyi család nem a windsori Corleone-család

2021. március 03. 16:31

Meghan Markle és Harry herceg az Oprah-showban tálalnak ki a királyi családról. Robert Jobson királyi életrajzíró szerint II. Erzsébet királynő és a királyi család nem a windsori Corleone-család.

2021. március 03. 16:31
null

Meghan Markle és Harry herceg Oprah Winfrey-vel  készítettek interjút, melyet a CBS vasárnap készül vetíteni. Az előzetes melodramatikus felütésében azonban számos olyan szenzációhajhász morzsát is elhint az egykori királyi pár, melyben a királyi család egy despotikus, már-már maffiaszerű zárt vikág képét mutatja, melyben jóformán „lehetetlen életben maradni” egy királyi szakértő lecsapja .

A médiamogul például megkérdezi Sussex hercegnőjét : „elhallgattál vagy elhallgattattál?”

Robert Jobson királyi életrajzíró szerint már az előzetes is tele volt „melodramatikus hülyeségekkel”.

„A királynő és a királyi család nem a windsori Corleone-család” – mondta hétfőn a DailyMail-nek. „Nincsenek bérgyilkosok vagy keményfiúk, akik az emberek elhallgattatására képesek lennének. Meghant, míg királyi tisztséget viselt, mindig a Scotland Yard tisztjeinek egy csapata védte és szerencsére soha nem volt fizikai veszélyben és ezt Harry is tudja.”

A műsorvezető ezután kiemeli hogy Meghan „sokkoló dolgokat árult el”. Harry herceg pedig megosztotta legmélyebb aggodalmát, miszerint attól retteg, „ők is édesanyja sorsára jutnak”. Az interjú egyik érdekessége, hogy a házaspár a kalifornai Montecitoban él, ahol Oprah Winfrey szomszédai. A házaspár most második gyermeküket várja. A március 7-iki adás is egy fricska a Királynőnek, hisz aznap II. Erzsébet is televíziós beszédet mond a Brit Nemzetközösség ülésén. 

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsolt75
2021. március 03. 18:58
Ez a Harry gyerek egyre jobban hasonlít az apjára.
Takita
2021. március 03. 17:28
A brit királyi családban általában 15-20 évenként előjön egy-egy nagyobb botrány. eddig még csak erősebben kerültek ki belőle. Vicces,hogy mikor Harry azt állitja, hogy attól fél, hogy az anyja sorsára jut,akit ugye a sajtó kergetett a halálba, éppen a sajtónak nyilatkozik. Az anyukája is igy kezdte, előbb csak itt ott nyilatkozgatott, majd bizalmas dolgokat tálat ki,ami aztán nyakára hozta a sajtósok hadát. Zrinyi Miklós irta: "Provokálom a fátumot." Ide is illik.
Akitlosz
2021. március 03. 16:51
Hát nem is tűnik hercegnek! Slampos, gyűrött, rövid a nadrágja. Látszik a társaságán is, hogy elnégeresedett. Viszont ugye pénzt kell keresnie, bányásznak nem fog állni, így marad a szenzációs leleplező nyilatkozgatás a királyi titkokról.
annamanna
2021. március 03. 16:46
A médiamogul például megkérdezi a megboldogult Diana hercegnőt: "elhallgattál vagy elhallgattattál?"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!