Sikeres műtéten esett át a szaúdi király

2020. július 23. 22:21

Sikeres epehólyagműtéten esett át a szaúdi király – közölték csütörtökön Szaúd-Arábiában hivatalos forrásból.

2020. július 23. 22:21
null

Sikeres epehólyagműtéten esett át a szaúdi király – közölték csütörtökön Szaúd-Arábiában hivatalos forrásból. A 84 éves Szalman királyon Rijádban, a Fejszál királyról elnevezett kórházban hajtották végre a tájékoztatás szerint „alacsony kockázatú” beavatkozást. Az alkalmazott műtéti eljárás a laparoszkópia volt, amelynek lényege, hogy két vagy három, egészen kis metszést ejtenek a hasfalon, és az orvosok az egyik ilyen nyíláson bevezetett optikai eszköz segítségével végzik el a beavatkozást, jelen esetben az epehólyag eltávolítását.

Az uralkodónak - aki az államalapító Abdul-Azíz király fia, és 2015 januárja óta áll a sivatagi királyság élén – gyors felépülést kívánt telefonon Donald Trump amerikai elnök – közölte az SPA szaúdi állami hírügynökség. A világ első számú olajexportőrének de facto első számú vezetője ugyanakkor nem az idős király, hanem a fia, a 34 éves Mohammed bin Szalman herceg.

Fotó: MTI/ EPA/ Szaúdi királyi palota

(MTI)

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2020. július 24. 22:00
"Sikeres epehólyagműtéten esett át a szaúdi király - közölték csütörtökön Szaúd-Arábiában hivatalos forrásból." A globalizmus ezért nagyon jó dolog, ilyen fontos dolgokról értesülünk, ki is mentem és gyertyánt gyújtottam a király érdekében. Leégett a patakpart, mert gyertyát kellett volna, de mindegy, az a lényeg, hogy jobban van ez a faszomtudjaki abroszfejű buzi.
Ezért regisztráltam
2020. július 24. 16:36
Az összes (ezt megelőző) hozzászólás vicces lett, az egész közösségnek drakulálok!
tango47
2020. július 24. 15:27
Sikeres műtét: máról a király királynő.
ElBundi
2020. július 24. 07:46
Az ördög megvár.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!