Szkripal-ügy: Putyin szerint Moszkva azonosította a két gyanúsítottat

2018. szeptember 12. 10:16

Putyin kijelentette, hogy azonosították azt a két férfit, akik a gyanú szerint megmérgezték az egykori orosz-brit kettős ügynököt és lányát.

2018. szeptember 12. 10:16

Oroszország azonosította azt a két férfit, aki a brit hatóságok gyanúja szerint Angliában megmérgezte Szergej Szkripal egykori orosz-brit kettős ügynököt és lányát – jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök szerdán Vlagyivosztokban.

„Tudjuk kik ők, megtaláltuk őket" – mondta. Az orosz elnök közölte, hogy két büntetlen előéletű civilről van szó. Kifejezte reményét, hogy a két férfi hamarosan a nyilvánosság elé áll, és elmondja, miképp történt az eset. „Nincs abban semmi különös és kriminális, biztosítom önöket" – tette hozzá Putyin.

A brit hatóságok szerint a két férfi nem civil, hanem az orosz katonai hírszerzés (GU) ügynöke.

(MTI)

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drkovax
2018. szeptember 12. 12:04
Konteo: Az egészet az ukránok kavarják. Ők csinálnak (többek között) a britekből bohócot, kihasználva, hogy a politikai vezetés olyan szívesen elhinne már végre valami jól médiatizálható csúnyaságot az oroszokról. Az ukránok meg szeretnének mindenkit berángatni egy oroszok elleni háborúba. Amibe a nyugati vezető elit szívesen bele is menne, csak az a kurva szavazójogosult lakosság nem akar háborúzni ... (Egyébként ez az az ügy, ami miatt egyre inkább elhiszem, hogy a klímaváltozás alakulásáról a "politikai agytröszt"-ök többet tudnak, mint ami nyilvános, mert hogy a kikövetkeztethető forgatókönyvek alapján Kanada és Oroszország nettó nyertese lesz az ügynek, mint a világ jövendő - szinte kizárólagos - export előállítására képes élelmiszer termelői ... Idejekorán át kéne venni ezekben az országokban a hatalmat. Kanada szerintem már megvan a "háttérhatalom"-nak, ezért összpontosítanak Oroszországra ...)
villogókékfog
2018. szeptember 12. 11:24
A rádiókabaréban több komolyság van. Van némi esély, hogy Mayen fog röhögni a fél világ.
luga
2018. szeptember 12. 10:54
És Aeroflot géppel utaztak oda-vissza. Saját néven, orosz légtársasággal. Putyin helyében nagyon megsértődnék, hogy ilyen óvodás színvonalúnak gondolják az orosz titkosszolgálatot.
Nannyó
2018. szeptember 12. 10:51
Női szemmel néha elég nevetségesek a felnőtt férfiak játékai...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!