Film készül Torgyán Józsefről

2016. december 12. 07:37

Orbán Viktor ugyan nem kommentálta, de jó visszajelzéseket kapott Torgyán József volt kisgazda vezető szerint életrajzi könyve, amiből most film is készül – és természetesen ki játszhatná el jobban Torgyánt, mint maga Torgyán? Azt pedig még nem tudja, mire fogja költeni a nyugdíjasoknak juttatott tízezer forintnyi Erzsébet-utalványt.

2016. december 12. 07:37

A Bors tudósítása szerint hosszú életrajzi könyve után most filmet forgatnak Torgyán Józsefről, aminek a főszerepét is ő játssza. A volt kisgazda vezető elmondta: Orbán Viktor nem reagált a könyvre, amiben nem festett róla valami jó képet.

Szégyen lenne, ha ötvenévnyi ügyvédi munka és a feleségem káprázatos operettkarrierje után tízezer forint megváltás lenne számunkra” – mondta, mikor a lap munkatársa azt kérdezte tőle, örül-e a nyugdíjasoknak járó év végi tízezer forintos utalványnak. „Sok ember örülhet ennek, de mi még nem tudjuk, mire fogjuk költeni. Ajándék lónak ne nézd a fogát” – tette hozzá.

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GV0917
2016. december 12. 22:50
Néveredet: Torda vármegye-torday/tordeanu/ Torgyán József-- Egy GEBÉRŐL-NYÍRKÁTÁRA- onnan magas ló hátára.Előneve:patakvéri ,ki a cseresznyéjét maga méri-Dél-Amerikában. Tanulják meg kémszépen, hogy egy igazi ügyvéd még a semmit is letagadja, de soha sem hazudik, csak a tényállást rendezi át reá és védencére, vagy a peres ügyeire kedvező pozicíóba! Isten Önnel Torgyán úr ! Legyen majd könnyű a föld könnyű Önnek!
1120
2016. december 12. 19:53
Azon tűnődöm, hogy ezt a filmet ki a fene fogja megnézni? Aki ismeri Torgyánt, annak úgy sem tudnak újat mondani, aki meg nem ismeri (14 és fél éve kikerült a politikából!) az meg nem lesz kíváncsi egy veterán kisgazdára... A kérdés kérdés marad.
illiberator
2016. december 12. 10:13
A film címe: Egy bohóc, aki szét verte saját pártját.
durrbele
2016. december 12. 09:05
módszerváltás legnagyobb bohóca vidék,parasztság és mezőgazdaságunk szétverésének egyik emblematikus alakja.Nekünk ily emberek jutnak példaképnek.Akár Nagy Imre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!