Kövér: Megcsillant a fény

2012. május 09. 21:02

A házelnök Győrben keresztény értelmiségiek előtt arról beszélt, hogy „már túl vagyunk a nehezén, megcsillant a fény az alagút végén a Széll Kálmán Terv második fejezetével, amit a kormány bejelentett”.

2012. május 09. 21:02

Kövér László szerint „már túl vagyunk a nehezén, megcsillant a fény az alagút végén a Széll Kálmán Terv második fejezetével, amit a kormány bejelentett”. Az Országgyűlés elnöke szerdán, a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége győri szervezetének országjáró kerekasztal-beszélgetésének fonyódi rendezvényét megelőző sajtótájékoztatón azt is hangsúlyozta, hogy az új tervek végrehajtásával befejeződhet egy olyan, hosszú távon kiszámítható és fenntartható adórendszer kiépítése, amely lehetővé teszi, hogy Magyarország kikerüljön az unió túlzottdeficit-eljárásának hatálya alól.

Ezzel elkerülhető, hogy az uniós források egy részét visszatartsák, továbbá  megalapozható a nemzetközi pénzvilág bizalma is az ország iránt, s ez már a jövő esztendőben éreztetheti hatását a gazdasági növekedés beindításával - tette hozzá a fideszes politikus.

A KÉSZ-rendezvény másik vendége, Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár arról beszélt, hogy már a választok előtt nyilvánvaló volt, Magyarország megújítását az oktatási rendszerrel kell kezdeni, amely a jövő alapja. „Örömmel mondhatom, hogy amit vállaltunk, azt időarányosan teljesíteni tudtuk, hiszen a parlament elfogadta a két alapvető törvényt, a köznevelésről szólót és a felsőoktatásit, amellyel megteremtettük az alapjait az új rendszer kiépítésének” – mondta a kereszténydemokrata politikus, arról is beszámolva, gőzerővel folyik a részszabályok kidolgozása, hogy a kerettörvényeket megtöltsék tartalommal ott, ahol erre szükség van.
 

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2012. május 10. 10:41
"Kövér: Megcsillant a fény" ------ Csak nem, visszavesznek a kisz vezetőségbe?
liberálzöld.
2012. május 10. 09:34
"Kövér: Megcsillant a fény" Ezért vigyorogsz ennyire Laca? Fényképeznek?
liberálzöld.
2012. május 10. 09:19
"Kövér: Megcsillant a fény" A szemed szikrázott, Laca!
Pirosz-szka
2012. május 10. 08:55
Amikor idekeveredtem a Mandínerre, egy ilyen cikkre kb.8/2 lett volna a lájk/diszlájk arány. Most meg, 1/9. Azt hiszem, ez jelent valamit... Ami pedig az alagutat illeti: már nem is számolom, hány közeli és távoli ismerősöm dönt/döntött a külhoni munka mellett. Lassan tényleg már csak pár millióan maradnak itthon--eltartottakként: a kisebbségek, a nyugdíjasok és a politikusok... Na, de ki fogja eltartani őket/minket?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!