Steinerizálódj!

2011. július 20. 15:47

Steiner Kristóf-generátort készített a Karmamedia. Az ismert celeb pályája nyomán sokoldalú életutakat generálhatunk magunknak a játékkal.

2011. július 20. 15:47

„Buddhista családban nevelkedett, Izraelben élő vegán meleg celebritás” - áll Steiner Kristóf könyvének bemutatásában a szerző honlapján. A generátor segítségével olyan hasonlóan színes életpályákkal találkozhatunk, mint az „Erdélyben nevelkedett, Minszkben élő, Dukan-diétázó, leszbikus, neobuddhista stand-up komikus”, vagy a „Balaton-felvidéken nevelkedett, somogyi művésztelepen élő, makrobiotikus, biszexuális, esszénus celebritás”.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Betti.
2012. január 25. 19:28
Csak annyit fűznék hozzá, hogy ezért tartunk ma ott, ahol tartunk. Embertelenség, rosszindulat és előítélkezés felsőfoka. Gratulálok nektek, igazán büszkék lehettek magatokra, kommentálók! Gondolom a könyvet nem olvastátok, csak dobálóztok. Mert a másikat támadni, aki felvállalja önmagát, aki kísérletet tesz azért, hogy jobb világban élhesünk- ez tényleg könnyű. Majd rájöttök...
Csubakka
2011. július 21. 16:12
,, Szép kis nő,jó kis nő, nézzétek selymes haját " Karcsika,illetnéd e kloákán e celebet ?
rajen
2011. július 21. 15:54
irritáló pöcs ez a steiner
radix
2011. július 21. 11:22
A farkasok közt nevelkedett, New Yorkban élő, gasztronáci, koprofil, neobuddhista biztonságpolitikai szakértő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!