Szügyig felfegyverzett migránsokat tartóztattak le a kanadai határon: drogot csempésztek

2023. május 25. 15:26
A fegyverek és drogok mellett még 12.000 dollár is volt a négy migránsnál.

A Havre szektor határőrségének ügynökei letartóztattak egy migránscsoportot egy embercsempészési kísérlet során a kanadai határ közelében, Montanában. A jármű átvizsgálása során kábítószert, egy kézifegyvert és készpénzt foglaltak le – írta meg a Breitbart.

Kifejtették, hogy a határőrség két ügynökének gyanús lett két migráns, ahogy a határ közelében sétálnak. 

A két személy a határőrség tisztviselőitől kapott információk szerint gyorsan közeledett egy várakozó embercsempész járművéhez.

Kiderült, hogy a két személy migráns volt, majd kihallgatták a két, a kocsiban várakozó személyt is, róluk is kiderült a migrációs háttér.

Az ügynökök mind a négy migránst őrizetbe vették, és megkezdték az embercsempész járművének átvizsgálását. A házkutatás során egy K-9-es kutya jelezte, hogy a járműben kábítószer lehet. A jármű fizikai átvizsgálása során az ügynökök kábítószernek vélt anyagokat és kábítószer-kiegészítőket találtak. A helyszíni vizsgálat során a kábítószereket metamfetamin, kokain és szabad bázisú kokainként azonosították – áll a jelentésben.

A házkutatás során töltött 9 mm-es Taurus pisztolyt és három töltött tárat is találtak. Az egyik migráns birtokában több mint 12 000 dollár készpénzt is találtak. Az ügynökök lefoglalták a pénzt, a fegyvert és a kábítószert.

Nyitókép: Pixabay

Összesen 17 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés