Az Európai Parlament honlapját kibertámadás érte

2022. november 23. 18:33
Az esetre azután került sor, hogy az EP terrorizmust támogató országgá nyilvánította Oroszországot.

Az Európai Parlament honlapját szerdán kibertámadás érte, amely megzavart számos szolgáltatást. Ez néhány perccel azután történt, hogy a képviselők megszavazták: Oroszországot a terrorizmus állami támogatójának nyilvánítják az ukrajnai polgári célpontok elleni csapások miatt – adta hírül a Politico.

A támadás egy úgynevezett elosztott szolgáltatás megtagadásos (DDoS) támadás, amelynek során hatalmas mennyiségű adatforgalmat küldenek a szerverekre, hogy megpróbálják megakadályozni az internetfelhasználók hozzáférését a weboldalakhoz – erősítette meg Marcel Kolaja, cseh uniós képviselő. A DDoS-támadásokat hackercsoportok használják arra, hogy zavart keltsenek. 

„A Nyugat – beleértve az Egyesült Államokat és beleértve az európaiak jelentős részét – a háború közben ismerte fel azt, hogy tulajdonképpen itt meg lehet fogni Oroszországot – vélekedik Tálas Péter. Mely szakaszában jár az ukrajnai háború? Miért proxy-háború ez a konfliktus? Kinek lesz katonai-politikai súlya az új világrend kialakításánál? A biztonságpolitikai szakértő válaszol a Mandiner Világrend adásában.

„Most dől el, milyen gyorsan jön el a poszthegemoniális világrend" - Mandiner Világrend

„A Nyugat - beleértve az Egyesült Államokat és beleértve az európaiak jelentős részét - a háború közben ismerte fel azt, hogy tulajdonképpen itt meg lehet fogni Oroszországot". Mely szakaszában jár a háború? Miért proxy-háború ez a konfliktus? Kinek lesz katonai-politikai súlya az új világrend kialakításánál?

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 20 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Milyen nagy munkát veszélyeztettek, milyen európai értékeket károsítottak meg a rosszoroszok már megint?
Vihar a brüsszeliben.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés