Kirill pátriárka elkapta a koronavírust, súlyos tünetei vannak

2022. szeptember 30. 13:36

Az orosz egyházi vezető minden szereplését törölték.

2022. szeptember 30. 13:36
null

Pozitív koronavírustesztet produkált Kirill moszkvai pátriárka, az orosz ortodox egyház vezetője.

Reuters  tudósít arról, hogy Oroszországban bejelentették:  a 75 éves egyházfő elkapta a fertőzést, ami miatt minden útját és szereplését lemondták, és azt is közölték, hogy 

Kirill pátriárka „súlyos tünetektől” szenved, ágyban kell pihennie.

Azt is hozzátették, hogy a pátriárka egyelőre „kielégítő” állapotban van. 

Nyitókép: MTI/EPA/Makszim Sipenkov

Kapcsolódó cikkek

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ebihal
2022. október 01. 08:51
Reméljük, jobban lesz. Remélem, bőségesen kap ivermektint. A háború, ha önvédelemről szól, az egyház tanítói szerint jogos.
..--..
2022. október 01. 08:43
-zsoltkom- "Kirill pátriárka elkapta a koronavírust" Isten biztos nem nézte jó szemmel, hogy kitüntette Semjén Zsoltot. Kirill nem tanult az isteni jelekből. Pedig már egyszer valagra esett Putyint szopó tévelygése miatt. Ha nem bánja meg a Putyin-háborút megáldó magatartását, Isten kimúlasztja Kirillt a mindenféle világból... és a díszes sipkájában fingatja ki.
Paskai
2022. szeptember 30. 19:43
Isten nem ver bottal kgb-s besúgót!
lenhardt.ibolya@gmail.com
2022. szeptember 30. 19:03
Akik beteg embernek rosszat kívánnak, azoknak ideje lenne átgondolni a dolgot, mert őket is érheti betegség, és akkor rájuk is így gondolhatnánk... Teljesen mindegy, hogy jelen esetben a beteg éppen egyházi ember...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik