Egy cég Németh Szilárdon gúnyolódva reklámozza a LED-izzóit

2022. augusztus 12. 20:17
A cég – vélhetően személyiségi jogokat is sértve – hetek óta hirdeti így a termékeit.

Egy év alatt az áram világpiaci ára az ötszörösére, a gáz ára a hatszorosára nőtt. Az energiatakarékosság közös ügyünk, ugyanakkor egyes szolgáltatók az energia csökkentés, illetve saját termékük reklámozásának furcsa módját választották – olvasható a Vasárnap.hu cikkében.

A portálon azt írják: egy LED égőket árusító cég a Facebook-oldalán – vélhetően a személyiségi jogokat is sértve – hetek óta hirdeti LED égőit. Baljósan szikrázó szemekkel és Németh Szilárd parlamenti államtitkár, rezsicsökkentésért felelős országgyűlési képviselő képmásával,

Újra támad a rezsidémon! Védekezzen led világítással!”

szlogennel kínálja portékáit. 

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 81 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Érdekes per lenne. De az tény, hogy a FIDESZ telerakta az országot Soros György fizimiskájával, így azért nehéz most fölháborodnia.

Köszi, ezzel nem voltam képben. Ha a bíróság megkülönbözteti közszereplőknél az üzleti célt és a politikai célt, akkor a cég bezony bajban van. Ettől még Rezsiszilárd nem lett a szívem csücske, dehát minden nincs.

Csak kérdés, hogy egy gazdasági szereplő megengedheti-e magának egy termék reklámozása okán Rezsiszilárd fotóját. Igazuk lehet azoknak az olvtársaknak, akik szerint csúnya bírósági cumit kockáztat.

Ettől még a Szilárd az, aki, önerőből kiemelkedő, írásban és szóban intelligensen nyilatkozó Fidesz politikus, nem nagyon előnyös megjelenéssel. Vannak még sokan így, a belbecs, ami számít.

A rezsi fék, a Fidesz által feltalálva, a továbbiakban is működni fog, de NEM minden határon túl.

A szomszédban háború van, Európa urai úgy döntöttek, h. az olcsóbb orosz energia NEM kell. Ez az eredmény., aki kitermel és árusít, az emel. Magyarország is megpróbálkozik saját, eddig NEM gazdaságosnak tűnő kitermeléssel.

Nem vagyok kíváncsi arra, mit tett volna ilyen helyzetben a Ripacs koalíciós kormánya, de ha a deviza hitel probléma "kezelését" extrapolálom, a hideg fut végig a hátamon.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés