Elhunyt a súlyos autóbalesetet szenvedett színésznő (videó)

2022. augusztus 12. 17:49
Anne Heche egy héttel ezelőtt szenvedett balesetet. A nyomozók kábítószert találtak a szervezetében.

Anne Heche színésznő még augusztus 5-én szenvedett súlyos autóbalesetet Los Angelesben. Járművével előbb egy garázsnak, majd egy háznak csapódott, s az ütközés következtében mind az épület, mind az autó kigyulladt. A baleset egyedüli sérültje Heche volt, akit a mentők kritikus állapotban, súlyos égési sérülésekkel valamint tüdő- és agysérüléssel szállítottak kórházba.

Csütörtök este a családja egy közleményt adott ki, miszerint

hivatalosan is agyhalottnak nyilvánították, és napokon belül lekapcsolják az életfenntartó gépekről.

Péntek este bejelentették, hogy lekapcsolták a színésznőt életben tartó gépeket. Az 53 éves színésznő a kívánságának megfelelően addig maradt lélegeztetőgépen, amíg megállapították, hogy a megmaradt szervei közül bármelyik alkalmas volt-e transzplantációra.

A baleset után a nyomozók mintát vettek Heche véréből, és kábítószert találtak a vérében. A színésznő nem ivott alkoholt.

Nyitókép: Lisa O'CONNOR / AFP

Összesen 108 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A fideszes választó agyhalottan is jól dönt, ellenben az ellenzéki...

Az amerikai színészek és zenészek nagyja drogos és/vagy alkoholista, ami csakis azt jelentheti, hogy ott ezeket az embereket a végletekig lestrapálják és kizsákmányolják - leginkább lelkileg. Sajnos mégis fiatalok millióit vonzza magához ez a szakma, és löki azok karmaiba, akik ezt az egészet mozgatják.

Már azelőtt is agyhalott volt.

Azt érdemes megnézni, hogy hány hírességről derül ki, hogy alkohol vagy drogproblémái vannak, kezdve az egyszerű rendőrségi intézkedéstől a túladagolás miatti elhalálozásig. Sokkal nagyobb az arány, mint az átlagpolgároknál (az a szenzáció, ha valamelyik színésznek nincs defektje), és ennek minden bizonnyal megvan a maga oka.

Sajnos egyáltalán nem ritkaság arrafele, ha valaki terrorizálja a tőle függő embereket...

De akkor színésznek csak az megy, akinek eleve van hajlama a függőségre? Mert szinte mindegyikről kiderül utólag, hogy voltak komolyan függő időszakai az életében. (befutott zenészek dettó - mint például David Bowie, akinek egy éve teljesen kiesett, semmilyen emléke nem volt róla, úgy, hogy közben végig eljárt koncertezni)
Pia/drog ott szokott előkerülni, ahol az egyén menekül a valóság elöl, akár egy nehezen feldolgozható helyzet miatt, akár a stressz miatt. Aztán aki hajlamos a függőségre, az nem tud megállni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés