Erre nem állt készen a világ: asztalcsapkodó, németül üvöltöző iszlám hittérítő (videó)

2022. június 25. 12:48

„Nekünk kell elvinnünk az iszlámot az emberekhez, nem várhatjuk meg, amíg ők jönnek hozzánk” – mindezt németül, őrjöngve-üvöltözve.

2022. június 25. 12:48
null

Meglehetősen érdekes videó látott napvilágot: egy iszlám hittérítő vélhetőleg egy könyvbemutatón őrjöngve-üvöltve csapkodja az asztalt és

magyarázza, hogy nekik kell elvinni az iszlámot az emberekhez, nem várhatják meg, amíg az emberek jönnek hozzájuk.

„Ki kell vinnünk a dawát az utcára! El kell vinnünk a dawát az emberekhez! Minden házba el kell vinnünk a dawát! Mindenhová el kell vinnünk a dawát! Nem építhetünk egy faházat az erdőben, ahol dawát írunk a bejáratra, és várunk, amíg valaki véletlenül ránk talál. Ezt kell felfognia az embereknek! A lányaitok nem fognak véletlenül találni egy titkos mecsetet! Vegyétek észre a kaszinókat! Vegyétek észre a drogdílereket! Mi folyik itt testvéreim?! [...]

– fejtette ki a hittérítő üvöltözve, ordibálva, asztalt csapkodva. 

@maskediraqi Its repeating all over again #germany #islam #muslim #germanislam ♬ original sound - أمير
A dawa (vagy más írásmóddal dawah) az emberek meghívása vagy felhívása az iszlám felvételére.

Nyitókép: Twitter-képernyőkép

Kapcsolódó cikkek

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vad Virág
2022. június 27. 06:05
Ki nem hitt ebben? Csak egy nyugati ember. Látva még a sok évvel ezelőtti Fr.országot, Németországot. igenis tudtuk, hogy ez lesz! Meg még ezen felül is lesz! Csak iszlám lesz. Remélhetőleg csak nyugaton. Mert megérdemlik!
annamanna
2022. június 26. 14:28
Egy amerikai baptista lelkész, Billy Graham magyarországi látogatásán 1977, Tahi: mintegy tízezer ember előtt beszél: https://www.baptist.hu/wp-content/uploads/2017/08/Tahi-2-696x494.jpg 1985: zsúfolt Budapest Sportcsarnok: https://www.baptist.hu/wp-content/uploads/2018/02/Billy-Graham-Budapest-Sportcsarnokban-jav%C3%ADtott.jpg 1989: legalább százezer ember a Népstadionban: https://www.baptist.hu/wp-content/uploads/2017/08/1989-N%C3%A9pstadion-696x429.jpg 1991: a pápalátogatáson minimum félmillió ember: https://pestbuda.hu/cikk/20201123_ketszer_is_jart_a_magyar_fovarosban_ii_janos_pal_papa 1984 és 1990 között a torinói halotti lepelről szóló könyvet kilencszer nyomták újra. https://www.antikvarium.hu/konyv/viz-laszlo-a-torinoi-halotti-lepel-es-koranak-meghatarozasa-180007-0 (megnéztem, nálunk az 1990-es kiadás van meg, az volt a kilencedik kiadás). Ezeket a számokat csak úgy lehetett hozni, hogy az emberek jórészt szájról szájra adták tovább a híreket, családon belül, egyházközségen belül. Vagyis kellett, hogy viszonylag nagy számú embernek legyen valamiféle köze a szervezett vallásossághoz. Tavaly Ferenc pápa látogatására sokkal kevesebb ember volt kíváncsi, úgy, hogy hatalmas reklámkampány előzte meg a misét és általában véve is dúl a szabadszólás, és a kormány részéről az egyházak intenzív támogatása. Így sikerült elérni azt, hogy a társadalom sokkal közönyösebb legyen a vallás iránt, mint a késő-Kádár kor idején. Csak gratulálni tudok az egyházaknak az elmúlt 33 évben bemutatott produkciójához (pontosabban NEM TUDOK GRATULÁLNI, ez SZÉGYEN ÉS GYALÁZAT, sokkal nullábbak, mint amilyenek voltak valaha is).
annamanna
2022. június 26. 14:26
MIÉRT NEM CSINÁLJÁK EZT A KERESZTÉNY PAPOK? A BIBLIÁBAN PARANCSBA VAN ADVA A HITTÉRÍTÉS, A KERESZTÉNY PAPOK NEM OLVASNAK BIBLIÁT?
Muki46
2022. június 26. 11:34
Nem látok a prédikációban semmi törvényellenest. Saját szemszögéből nézve az igazságot prédikálja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik