Nem azért adom a fizetésem egyharmadát ezeknek a kezdeményezéseknek, mert jóemberkedni akarok

2022. június 8. 14:33

Jámbor András
Facebook
A Mandiner belekötött abba, hogy a fizetésem harmadát általam fontosnak tartott civileknek, társadalmi kezdeményezéseknek adom.

„A Mandiner belekötött abba, hogy a fizetésem harmadát általam fontosnak tartott civileknek, társadalmi kezdeményezéseknek adom. Mert ők jobban tudják, nekem kit kéne támogatnom. De sajnos az elmaradt, hogy a Fidesz 135 képviselőjét megkérdezzék, ők a fizetésükből milyen kezdeményezéseket támogatnak, persze a Rolexen, a drága éttermeken, és az Audin kívül.

Nem azért adom a fizetésem harmadát ezeknek a szervezeteknek, mert jól mutat. Hanem mert azt gondolom, aki jobban keres annak többet kell beleadnia a közösbe. Ez a kezdeményezés egyfajta többkulcsos adórendszer saját magamra vonatkoztatva, és igen azt gondolom a parlamenti képviselők baromi sokat keresnek, így az a reális, ha a fizetésük harmadát belerakják a közösbe.

Nem azért adom a fizetésem egyharmadát ezeknek a kezdeményezéseknek, mert jóemberkedni akarok, hanem mert világos politikai céljaim vannak, ezekre a célokra kaptam felhatalmazást a választáson, és ezek a szervezetek ezeket a célokat szolgálják. Egy igazságosabb Magyarország megteremtése, a zöldterületeink védelme, a társadalmi és vagyoni különbségek csökkentése, a lakhatási válság felszámolása. És igen minden eszközt és lehetőséget megfogok ragadni, hogy ezeket a célokat támogassam.

Ezek a szervezetek egytől-egyig olyanok, amelyeknek a céljaival azonosulni tudok. Ezt is ígértem, hogy ilyen szervezeteknek fogom adni ezt a pénzt, ha megválasztanak. Örülök, hogy a kampányomban dolgozó emberek, aktivisták, akikkel közösen döntöttem arról kinek jusson a pénz, hozzám hasonlóan gondolkodnak ebben a témában, és igen örülök, hogy van egy olyan baloldali szervezet, mint a Szikra, amely jövőjében hihetek, amelynek tagja lehetek, és amit támogathattok. 

Ha a Mandiner, vagy más másvalakinek akar pénzt adni, akkor kérje számon például a Fidesz képviselőit, hogy ők milyen célokat támogatnak.”

Nyitókép: Mátrai Dávid

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 35 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Fogszabályzóra is költhetnél, valamint fodrászra, samponokra, tusfürdőkre, vasalót is vegyél.
Ritka ápolatlan fazon vagy!

Hogy tudtál 3 ezret adni egy óvodának? Nem érezted, hogy milyen ciki vagy? Abból mit tud venni az óvodavezető?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés