Szavazzunk négy nemmel és érvényesen!

2022. április 2. 11:21
Családtudományi Szövetség
Családtudomány
A szülőknek joga és kötelessége a gyermekeik egészséges fejlődésének biztosítása és felnevelése.

„A Családtudományi Szövetség üdvözli a kormány népszavazási kezdeményezését, amely a gyermekek egészségét, valamint a családok, a nemzet, a kultúra és a kereszténység védelmét szolgálja. A szülőknek joga és kötelessége a gyermekeik egészséges fejlődésének biztosítása és felnevelése. A gyermeknek természetes joga, hogy édesapja és édesanyja nevelje fel.

A Családtudományi Szövetség aggódva figyeli azokat az eseményeket és abnormális tendenciákat a világban, melyeket a szélsőséges gender-ideológia és propaganda gerjeszt és támogat. A családot lebontani akaró szervezetek és ideológusok már nyíltan és kendőzetlenül támadják a család intézményét. Nem titkolt szándékuk és céljuk, hogy a legalapvetőbb tulajdonságainkat leíró szavainkat, mint például, »lány« és »fiú«, »nő« és »férfi«, »édesanya« és »édesapa« és emberségünkhöz kötődő alapfogalmainkat, mint például »házasság« és »család« kiforgassák, átértelmezzék és helyette zavaros definíciókat vezessenek be. Mindezzel súlyosan ártanak az egyénnek, a közösségeknek és az egész társadalomnak. Ezen ember- és kultúra-ellenes háborúban a családot lebontó ideológusok célja továbbá e fogalmakkal kapcsolatos jogi és társadalmi intézményrendszer megváltoztatása és végül a hagyományos család intézményének felszámolása.

A családellenes erők látható módon jelen vannak nem csak az interneten, de a hagyományos médiában is. Az óvodás és kiskorú gyermekek írott vagy képi mesevilágába főleg a közoktatáson keresztül akarják befészkelni magukat, gátolva gyermekeink egészséges pszichés fejlődését. Mindezt a szülők beleegyezése, akarata és tudta nélkül tennék.

...

A Családtudományi Szövetség MINDENKIT arra buzdít, hogy vegyen részt a népszavazáson és támogassa a kormány gyermek- és családvédelmi szándékát azzal, hogy NÉGY NEM-mel szavaz a gyermekeink ellen fellépő szélsőséges gender-irányzatok hazai megfékezésében. Nagyon fontos, hogy elmenjünk szavazni és érvényesen négy nemmel szavazzunk.”

(Fotónk illusztráció: Egy család megy át az úttesten a Bérkocsis utcában a főváros VIII. kerületében, a Józsefvárosban. MTVA/Bizományosi: Róka László)

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 9 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Aki érvénytelenül szavaz, az arra szavaz, hogy gyermekeik számára Soros-szervezetek tartsanak nemi felvilágosítást.

Szavazzunk négy nemmel és érvényesen!

Én és a családom, rokonságom és baráti köröm ezt fogja tenni.

Vesszenek a "gyermekrablók"!

Persze, hogy nem telik egy határozott válaszra, mikor az ő érdekük az, hogy mindez a nemi fölszabadítási lázálom csöndben, fű alatt valósuljon meg.
A Partizánon Beer Miklós atya még adja is alájuk a lovat: ez politikai kérdés, hogyan népszavaznánk erről?
Ez nem politikai kérdés, hanem a mi, a gyerekeink és az unokáink életébe vágó kérdés.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés