Autóban pakolják a vélhetően korrupciós pénzeket – Anonymus újabb videóval jelentkezett

2022. március 18. 8:27
Az álarcos azt állítja, a felvételen látható Patek Gábor társával az óbudai megbízásokból visszafelé irányuló pénzekkel számol el.

A minap újra színre lépő Anonymus – akkor azt ígérte, hogy három, ellenzéki vezetésű kerület korrupt ügyeiről számol be – Patek Gáborról jelentetett meg egy anyagot. Az álarcos szerint Patek korábban a kispesti polgármester, „Gajda Péter bizniszeit intézte”, újabban a harmadik kerület simlis ügyeivel foglalkozik. Anonymus videója szerint – amely egy autóban készült felvétel – az üzlettársával számolnak el az óbudai megbízásokból visszafelé irányuló pénzekkel.

A nem túl jó minőségű felvételen annyi látszik, hogy két férfi feltehetően készpénzt osztogat, az egyik megkérdezi, hogy „négy valami jött, ugye?” Utána valamelyikük azt mondja, „ma átküldött egy hatmilliósat a ..., csak vissza kell adnom a pénzt a fontos embernek”. Utána különböző milliós összegek hangzanak még el, s hogy lesz még a következő héten is pénz.

Anonymus azzal zárja a videót, hogy tudja, jön majd a szokásos mellébeszélés és szerecsenmosdatás, de felhívja a figyelmet, hogy ez még csak a történet eleje.

Összesen 150 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az ellenzék lassú tűzön pirul...

Amikor Hatvanpusztán rakodják a lóvét, na arról egy sokrészes sorozatok kérünk!

Tisztára lölők és sadlok ezek is.

(Hadházy mondjuk kivétel, mert neki koncepciós eljárása volt megint...)

Az itt kommentelő ellenzékiek garanciát vállalnak arra, hogy a balliberális oldalon soha sem történt korrupció, az teljesen távol áll a tábor minden egyes tagjától. nekem elég az Ő szavuk. Nincs miért kételkednem.

Szívesen nézegetnék most beltéri kamerákat az emlegetett önkormiknál.........:)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés