Kocsis Máté: Érthetetlen Márki-Zay Péter kirohanása

2022. február 6. 15:13
„Ez a vita annyira fontos dolog nála, hogy most konkrétan vitában áll a nyugdíjasokkal, a vidékiekkel, a minimálbéresekkel, a fogyatékkal élőkkel, a munkavállalókkal, az újságírókkal és politikai elemzőkkel” – fogalmazott a frakcióvezető.

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője az április 3-ai gyermekvédelmi népszavazásról beszélt a Kossuth rádió vasárnap reggeli műsorában. A politikus érthetetlennek nevezte a baloldal miniszterelnök-jelöltjének kirohanását a gyermekvédelmi törvénnyel szemben. Úgy véli, akkor járt volna el helyesen, ha megvárta volna a népszavazás eredményét, mielőtt sértő kijelentéseket tesz minden apa és anya felé. 

„Ez a vita annyira fontos dolog nála, hogy most konkrétan vitában áll a nyugdíjasokkal, a vidékiekkel, a minimálbéresekkel, a fogyatékkal élőkkel, a munkavállalókkal, az újságírókkal és politikai elemzőkkel” – fogalmazott Kocsis Máté, aki szerint Brüsszel és a Soros-féle szervezetek támadják Magyarországot a gyermekvédelmi törvény miatt, ezért célszerű, ha az állampolgárok döntenek.

A reklámokból és az internet különböző felületeiről szexuális irányultságokkal kapcsolatos propaganda irányul a kiskorúakra, amit jog és felelősség szerint a szülők feladata távol tartani tőlük, és ezért nekik kell dönteniük ebben a kérdésben.

Fotó: Földházi Árpád

Összesen 31 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

MZP megszólalásaiban értelmet, következetességet keresni nem érdemes.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés