Orbán személyesen Csányi előtt lengette be a bankadó emelésének lehetőségét

2021. december 4. 13:46
„Ilyen, amikor elnyomnak egy várost a kormánypártok” – szúrt oda a város ellenzéki polgármesterének Orbán a gödöllői uszoda átadóján, majd finoman beszólt Csányinak is.

Az egyetemek fejlesztésével Európa legjobbjai közé kerülhetünk – mondta Orbán Viktor a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem tulajdonában lévő Gödöllő Városi és Térségi Uszoda nyitóünnepségén.

Az eseményen jelen volt Csányi Sándor, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemért Alapítvány kuratóriumának elnöke, aki kijelentette: köszönet illeti a kormányt, hogy ez a térségben hiánypótló beruházás elkészült. A modern képzés mellett fontos, hogy az egyetemen magas színvonalú sportélet legyen, amely kiszolgálja a lakosság tömegsportigényét is – fogalmazott. Közölte: az egyetem munkájához minden támogatást megadnak.

A miniszterelnök a térségi uszoda felavatásán arról beszélt, hogy a korábbi ígéreteket tartják, más létesítményeket is építenek, és Gödöllő nemcsak a sporthoz kapcsolódó fejlesztésekben részesült, hanem más beruházások is történtek – írja a hirado.hu.

„A korábbi ígéreteinket tartjuk, nemcsak ezt az uszodát építettük meg, vívócsarnokot is, talán már el is készült, és jégpályát is fogunk építeni. Ez a város nemcsak sporthoz kapcsolódó fejlesztésekben részesült az elmúlt hét évben, mintegy 30 milliárd forint egyéb beruházás is történt: bölcsőde és vasútállomás. Itt a polgármester úr, akkor talán azt az élcelődést megengedhetem magamnak:

ilyen, amikor elnyomnak egy várost a kormánypártok” – hangsúlyozta a miniszterelnök.

Orbán kiemelte: a most átadott uszoda nemcsak Gödöllő büszkeségét növeli, hanem az egész országét. Fontos, hogy ha új dolgot építenek, azt olyan színvonalon kell tenni, hogy Európa bármely országában megállja a helyét, de egyedi is legyen.

Ha már olimpikonokról van szó, akkor Szilágyi Áron, aki ugyan nem úszó, de mégiscsak a világon egyedülálló géniusza a magyar sportnak azzal, hogy három egymást követő olimpián szerzett vívásból olimpiai aranyat, van egy mondata, amit én is jelmondatként használok. Tőle idézem: ami ma elég, az holnap kevés.

Ez majdnem mindenre igaz, talán a bankadó az egyetlen, ami ez alól kivétel lehet, de ez egy másik kérdéskör

– szúrt oda finoman a miniszterelnök a mellette álló Csányi Sándornak, aki egyben az OTP elnök-vezérigazgatója is.

Összesen 139 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az a két fej hátul árulkodó lol.

Szörnyű ez a zorbáni diktatúra, na. :)))))))

Aztán miből gondolod, hogy I.Viktor nem tudott felkészülni az "adott szituációra"????

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés