Márki-Zay szerint a rezsicsökkentés népbutítás, Bige Lászlóról pedig nem tudja, hogy bűnöző-e

2021. november 24. 11:21
Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje kedd esti gárdonyi fórumán a rezsicsökkentést kritizálta, Bige Lászlót viszont védelmébe vette.

Márki-Zay Péter kedd este Gárdonyban tartott fórumot, melynek során többek között a rezsicsökkentésről, valamint a Bige Lászlót ért vádakról is elmondta véleményét.

Márki-Zay: A rezsicsökkentés népbutítás

A rezsicsökkentésről szólva az ellenzék miniszterelnök-jelöltje elmondta: az „óriási probléma” az, hogy „ahelyett, hogy okosan reagálnánk egyes problémákra”, szerinte „sajnos néhány politikus, ugye azt kereste, hogy hogy lehet ebből lopni. Hogy lehet ebből személyes hasznot csinálni?”

Márki-Zay Péter elmondta: „na, a rezsicsökkentés az egyik ilyen népbutítás”,

mint fogalmazott, szerinte „mindent lehet jól csinálni, okosan csinálni, meg lehet ostoba módon csinálni, lehet néphülyíteni”. A politikus kijelentéseit az alábbi videó 24. percétől kezdődően hallgathatja vissza.

Márki-Zay: Nem tudom, hogy Bige László bűnöző vagy nem bűnöző

A hódmezővásárhelyi polgármester Bige Lászlóról szólva úgy fogalmazott: 

kérdezték, hogy Bige Lászlóval mi a helyzet, hogy ő most bűnöző, vagy nem bűnöző, én nem tudom.”

Márki-Zay hozzátette:

Lehet, hogy tényleg volt kartell, lehet, hogy nem volt.”

Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje ugyanakkor Bige László védelmében felvetette azt is: „az is lehet, hogy egyáltalán nem a kartellezés a probléma”. Mint fogalmazott: „egyelőre nem látunk rá bizonyítékot, egyelőre csak a propagandát látom meg azt, hogy meg akarják szerezni a cégét.”

Márki-Zay elmondta: kampánya jelentős részét Bige László finanszírozhatja

Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje szerint lehetséges, hogy a kampány tizedét, vagy ötödét a baloldali oligarcha fogja anyagilag támogatni, Márki-Zay eddig ötmillió forintot kapott Bigétől. Bővebben is érdekel...

Az ellenzék miniszterelnök-jelöltjének Bige Lászlóval kapcsolatos, fent idézett kijelentéseit az alábbi videó 21. percétől kezdődően hallgathatja vissza:

Nyitókép: Facebook

Összesen 209 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Csinovnyikok, apparátcsikok vályútóóóóól!
Munka van!

Csinovnyikok, apparátcsikok vályútóóóóól!
Munka van!

Csinovnyikok, apparátcsikok vályútóóóóól!
Munka van!

Csinovnyikok, apparátcsikok vályútóóóóól!
Munka van!

Csinovnyikok, apparátcsikok vályútóóóóól!
Munka van!

„egyelőre nem látunk rá bizonyítékot, egyelőre csak a propagandát látom meg azt, hogy meg akarják szerezni a cégét.”

Főleg az utóbbit.

Felső középosztálybeli ismerőseim az utóbbi években megizmosodva, felfutó vállakozásokkal, 3 gyerekkel, CSOK-kal, adókedvezménnyel szidják a kormányt. Racionális érv nincs, csak mészárosozás, merazorbánozás. Gyurcsány alatt ugyanezek az emberek a külföldre települést fontolgatták.

Mondod te, egy DK-s aktivista. :-DDDDDDDDD

@Ízisz
"Ízisz 2021. november 24. 10:37
3
@nick89
Húzzál a fejlett nyugati muszlimfranciákhoz!!! Tudod az egy nagyon-nagyon különleges társadalom, ezért ott a helyed!!! Ne vergődjél már itt magyarországon, hülye globalista csicska!!!"

Kedves Izisz!
Már sokszor javítottam a helyesírási hibáidat.
Ez az utolsó.

Tehát: Az országneveket nagybetűvel kezdjük.
Pl.: Kína, Bissau-Guinea, Horvátország, Törökország, Belarusszia, Afganisztán, Adóparadicsom, stb.
Ugyanígy Magyarország is nagy kezdőbetűvel írandó.

És öblítsd ki a szádat fertőtlenítővel, mielőtt hozzám szólsz!

A Suez mond neked valamit? Ki adta ennek a francia cégnek az állami pénzeket, az extraprofitot, ami csak akkor szűnt meg, amikor a főváros visszavásárolta. Olyan kis bunkócskák vagytok. Azt hiszitek, hogy a Fidesz szavazói mind bugris vidéki parasztok, ahogyan a Momentum üdvöskéje, a fiatal Mécs fogalmazott.

Tévedsz, a Fidesz, a normalitás oldalán a gondolkodó emberek állnak, köztük zsidó értelmiségiek is, így magam is. Olyanok is, akik még "látták Lenint", itthoni helytartóit, azokat, akik 90-ben ijedve dobálták el piros tagkönyvüket, s bennfentes elvtársként nyalták le a tejfölt a prolik tortájáról.

Az ország egyre jobban eszmél, ami MZP napi szereplése, a 22-es balliberális jövőkép egyre világosabbá válása okán természetes folyamat. Persze a régi elvtársakat, a személyes sérelmeket elszenvedett, egyébként elvtelen konzervatívokat - lásd Bod Péter Ákost, Mellárt, stb. - , a tájékozatlan , demagóg ígéretekkel, RTL médiával megvezethető igényteleneket akik szemet hunytak, s hunynak ma is a balliberális oligarchák bűnei felett, még fel tudjátok paprikázni, de ez kevés lesz jövőre.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés