Ez minden, csak nem ellenzékváltás és jobboldaliság – összeomlóban a Márki-Zay-jelenség (VIDEÓ)

2021. október 27. 8:44
Gyurcsány szövetségese akkor sem alakíthatna konzervatív kormányt, ha akarna. De nem is akar. Itt a Mandiner Reakció első része!

A Mandiner Reakcióval hétről hétre igyekszünk elmagyarázni fontos (itthoni és külföldi) közéleti ügyeket közérthetően és lényegre törően. Célunk, hogy néhány percben vázoljunk a Mandiner felületein egyébként bővebben és alaposan is kifejtett, bemutatott témákat. Az első rész a baloldali előválasztást megnyerő Márki-Zay Péter állítólagos jobboldaliságáról, kereszténységéről, illetve arról szól, hogy bár egyesek azt mondják róla, mégsem váltotta le az ellenzéket.

Összesen 151 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

MZP sablonos semmitmondása már most feltűnő. Később pedig még rosszabb lesz a helyzete, mert a konkrétumok sokaságában éles ellentmondás van a balos koalícióval / pl. iskolai hittan, migráció, családtámogatás, határon túliak szavazati joga stb /. Egyelőre úgy taktikázik, hogy elkerüli a kényes témákat, vagy általánosságban prédikál a "szeretetről".

Van benne egy kis Mussolini is.

MZP nem volt "jelenség", csak azok szemében, akik naiv kritikátlanságal szemlélik a politikát. Remélhetőleg, sokan kijózanodnak e futóbolond zagyvaságait látva.

Az állam NEM minden felnőtt, de különösen a pechesek, gondos apukája. A rossz alaptermészet pechnek is felfogható, van, akire lehet hatni a jó irányba fordulás céljával, de van, akire nem. Ezek alá adnak lovat azok, akik azt a tévtant hirdetik, h. az élet arra van, h. élvezzük ahelyett, h. felvezetnék az állapotbeli kötelesség fogalmát és meglétét, ami megelőzi az érezzük magunkat jól, mindig, mindenholt, mint életcélt.

Akinek NINCS szakmája, ezért arra van ítélve, h. rosszul fizetett munkából tengődjék, nem tudom, miért gondolja, h. az államnak kötelessége őt istápolni a dolgozóktól elvont pénzből.

Ez egy olyan távképzet, amit határozottan kéne cáfolni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés