Szemét alak ez a Gyurcsány

2021. szeptember 24. 19:39

Még a gyermekeiket se voltak képesek egy kecses szállodaláncon saját lábra állítani.

2021. szeptember 24. 19:39
null
Gábor György
Gábor György

„Próbálom elképzelni, miként szólítgatták és cirógatták volna nemzeti-keresztény elkötelezettségű kormánypárti politikusok, valamint jó bérből és fizetésből élő kurzussajtósok Gyurcsány Ferencet, ha péntekre virradóra róla tudta volna meg Magyarország információra kiéhezett népe, hogy valamelyik gyermeke, házastárssal, unokákkal, tokkal-vonóval kitántorgott a nyugati világba, hogy a gyerekek »egy csodálatos helyen« kezdjék el a tanévet (vagy 3000 km-re a Nemzeti Alaptantervtől), »új kultúrát, új nyelvet megismerve«, (mint arról tiszta forrásból értesülhettünk, a gyermekek »már most imádják az iskolát«, holott Takaró Mihály amott nem farigcsálta nemzetivé a tanrendet, továbbá se Maruzsa államtitkár, se Klebelsberg Központ), végső soron csak azért, hogy testközelből működtethessék az ottani szállodájukat, amely várhatóan egy szállodalánc részét képezi majd. Egy olyan helyen, amely nem mellékesen a világ gengsztereinek offshore-paradicsoma, kábítószerrel-olajmilliárdokkal-pénzmosással-fegyverkereskedelemmel folyó Kánaánja.

Summa summarum: szemét alak ez a Gyurcsány, most már aztán igazán Stop, Gyurcsány!, meg az 1%-nyi mínusszal majdnemGyurcsányKarácsony, meg az egész tehetségtelen bagázs, akik úgy akarnak kormányozni, hogy még a gyermekeiket sem voltak képesek egy kecses szállodaláncon saját lábra állítani, legjobb gyerekkori barátból Európa egyik leggazdagabb gázszerelő-milliárdosát előállítani, s végtelen szorgalmukból és munkabírásukból még egy szaros hatvanpusztai kéglire sem futotta.

Apropos, Hatvanpuszta! Hogy az miként is lett, azt nem tudhatjuk, mert abban a családban a gyerekeknek nem szokás beleszólni a szülők dolgába. Eközben a nyugatra távozó család világos üzenete, hogy amott a szülők sem szólnak bele a gyermekek dolgába.

A liberalizmus diadala!

Utóirat: a kiköltöző családot remélhetőleg a Magyar Honvédség tulajdonában lévő, ám kizárólag privát célokra használt repülőgép fuvarozta a távoli, »csodálatos helyre«, az »Ugyanott már luxusjacht is rendelkezésre áll« fedőnevű, 857 évre titkosított honvédségi akció keretén belül.”

 

Nyitókép: Facebook

Kapcsolódó cikkek

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Henye
2021. szeptember 29. 12:39
Gábor gyurika lumpen prolika, Garay téri kultúráltka azon miért nem moralizál, hogy ő által nyalókának használt gyurcsika és söpredéke, miért nem tud elszámolni 20ezer milliárddal, vagy szebben kifejezve lopással, amit az IMF és a Hospinvest közreműködésével kimenekített, igaz nem szállodalánc, hanem erőmű építésére( szén !!!!) Indonéziába?????????????????????????? Tehát üzenem gáborék jellemtelen, gátlástalan és hazug gyerekének, hogy előbb fiam a saját szarodat takarítsd el, mert képzeld te trottyos pszichopata hülye már a pofádig ér, ahol a bűzös leheletedet árasztod a magyar nemzet felé! Majd ha bemutatod, hogy a saját seggedből és a tehetségeden meg tudsz élni és nem pióca módon a nyelvészeti képződményeddel tudod magadat fenntartani, majd akkor nyisd ki az ótvaros pofádat! Addig viszont a neved kuss! Ja és mielőtt antiszemita váddal illetnél( mert a tehetséged csak eddig ér, miközben a felmenőid megtaposták Izrael zászlaját a Dohány utcai zsinagóga előtt a kádári rendszerben) én valódi zsidó vagyok és nem olyan csinált mint te te, mesüge majom!
Aerion
2021. szeptember 25. 19:29
Te mocskos görény moslékos hitehagyott istentagadó alja zsidó. Nem vagy ember. És természetesen, ezzel nincs vége, ez csak a kezdet.
NTLLK
2021. szeptember 25. 19:21
Minek? Vár rájuk a vagyon a világ minden táján!
Toronyőr
2021. szeptember 25. 12:50
"szemét alak ez a Gyurcsány" Stimmel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik