Karácsony a gyermekvédelmi népszavazásról: Ócska, politikai blöff

2021. július 23. 16:49
A főpolgármester reméli, hogy a gyermekvédelmi népszavazás nem fog egybeesni sajátjával.

Karácsony Gergely az ATV Egyenes beszéd című műsorának vendége volt, ahol a gyermekvédelmi népszavazásról azt mondta, hogy az egy „ócska politikai blöff”. 

Saját népszavazásáról is beszélt, amelyben az egyik kérdés a Fudan egyetemmel kapcsolatos. A főpolgármester ezzel kapcsolatban azt mondta, Kína sem akarja az egyetemet Magyarországra hozni. Arra a kérdésre, hogy akkor miért kell erről népszavazási kérdés, Karácsony azt felelte: azért, hogy „biztosak legyünk benne, hogy nem a kínai kormány kegyén múlik”.

Karácsony az állítólagos lehallgatási üggyel kapcsolatban elárulta: hasonlóan Kunhalmi Ágneshez, ő is meg fogja nézetni telefonját. 

Nyitókép: atv.hu

Összesen 147 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nemrég még azt mondta, vonják össze a kettő népszavazást.
Nemzetközi szerződésről nem lehet nepszavazni. Tudja ezt Gál J?

Karácsony Facebookozása értéktelen, ócska, politikai blöff.

Megyek azt megtérítem a gyerekeidet és attól kezdve csak a fideszre fognak szavazni. Jó lesz?

Te jó ég! Azért menjenek el az emberek egész Magyarországon arról szavazni, ami úgysem aktuális?
Szerintem meg kellene vizsgálni Karácsonyt, hogy épeszű-e!
Mondjuk én is felállíthatom a diagnózist: nem!

Megmondták, hogy nem is lehetséges, hogy egybe essen a kétféle szavazás.
Karácsonyt nem világosítja fel a 41 tanácsadója közül legalább egy?

Na, itt van személyedben egy újabb semmitmondó balfácán. A megszokott paneleken kívül nem telik egy épkézláb gondolatra sem.

A gyermekvédelmi törvényt és a kínai kapcsolatot lehet minősíteni, de elegánsabb lenne érvelni ellene.
Nincs megkülönböztetve egyetlen embercsoport sem, élhetik világukat, ahogyan jól esik, de a gyerekek neveléséhez semmi közük.
Karácsony egy politikai bérmunkás, egy báb, aki egész pályafutása alatt semmit nem tud felmutatni. De ha tudsz ilyent, rajta, írd meg.
A harmadik oltás az egészségügyi törzs döntése, Karácsonynak még nem szóltak, hogy az antitest a védettség sok összetevője közül csak az egyik. De megértem, elég volt neki ezt megjegyezni, mert ezt képes egyfolytában szajkózni.

Nézetni a telefonod? Csak fontos emberekre pazarolnak megfigyelést.

Mocskos gyermekgyilkos.

Sokgyermekes-unokás zsidóként üzenem, hogy takarodj a közéletből, gyermekgyilkos, nem volt elég, hogy megölted az időseket? A balliberális zsidó értelmiségnek tényleg ilyen férget kell támogatnia?

Pont az a lényeg, hogy a szülő döntsön a nevelésről. Amikor a hittanról volt szó, akkor a világnézetileg semleges oktatásra hivatkozva tartották távol az iskolától. Arra hivatkozva, hogy esetleg a szülők, a család szempontjából kéretlen tartamú oktatást kap a gyerek. Aki hitoktatást akar, mondták, az oldja meg másképpen.

Rendben, elfogadom, de akkor ez mind legyen érvényes az LMBTQ, a gender tanok esetében is. Világnézeti semlegesség alapon, és amelyik szülő érzékenyíteni akarja a gyerekét, az oldja meg iskolán kívül.

Ha az LMBTQ lobbi erőlteti, hogy ők tartsanak felvilágosítást, akkor számoljanak a reakcióval, az elutasítással is, ami teljesen természetes megnyilvánulás, és arányos lesz a nyomulással. Azért, mert nem törődnek vele, ki kíváncsi rájuk és ki nem, ez ilyen egyszerű. Én, ha érintett lennék elég drasztikus választ adnék, ha a gyerekemet a hátam mögött "érzékenyítenék". Nyugaton már ott tartanak, hogy szülő nem léphet fel ez ellen, ezért ennek most kell bármilyen módon elejét venni.

Ezzel még az ellenzék sem érvelt. Nem tudod miért?

A harmadik oltás azért kell, mert a vírus közben mutálodott.

Karácsony remélem családostul fog vonulni a pride-on az első sorban, jó nagy szivárványos zászlót lobogtatva.
Mivel a munkahelyét mindig megjelölte szivárványos zászlóval, ez a minimum elvárás tőle. Ha rá akar tenni egy lapáttal, akkor az egyik teherautón vonaglana.
Nagyon bírná a nyeu-i média:-)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés