Pöstyénpusztánál ér véget az LMBTQI-szabadság zónája

2021. június 18. 20:32
A Háttér Társaság és az Amnesty International táblát helyezett el a magyar határon Szécsénynél, a magyar határon.

Az Amnesty International szerint a kedden elfogadott pedofiltörvény korlátozza az LMBTQI-közösség jogait azáltal, hogy a gyermekek felvilágosítását kizárólag a szülő fellelősségébe utalja, és korlázotta a civil szervezetek érzékenyítő tréningjeit a közoktatási intázmányekben és a média felületein. A melegjogokért kűzdő Háttér Társasággal együtt ezért a szervezetr képviselője egy táblát helyezett el a magyar-szlovák határon jelezvén, hogy az LMBTQI-szabadság határa Szlovákia déli határainál végetér. 

Érdekes tény, hogy hazánkban lényegesen szélesebb jogokkal rendelkeznek a meleg párok. 

Magyarországon a melegek számára létezik a házassággal egyenértékű jogokat biztosító bejegyzett élettársi kapcsolat, míg Szlovákiában nincs ilyen intézmény.

Ennek ellenére mégis Szlovákia lenne a követendő példa, egyúttal a meleg szabadság földjének kezdete a jogvédő szervezetek szerint. A Szlovákiával közös határra valami okból orosz nyelven is kiírták az „LMBTQI-szabadság zónája feliratot”, szlovákul azonban nem.

Összesen 58 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Már megint ezek a "kurva erős képek". Igaz, hogy az egyik fele hazugság, a másik fele meg csúsztatás, de azért meg kell adni, propagandában profik a "haladárok"
Sokkal hatásosabb Putyinnal jönni, meg egy szexuális kisebbség jogainak korlátozásairól beszélni, mint érdemi párbeszédet folytatni arról, hogy akkor most szeretnék-e vagy sem az emberek, hogy óvodákban/alsó tagozatos iskolákban drag queenek és transzgenderek mondják a gyerekeknek, hogy amit ők csinálnak, nemcsak, hogy teljesen normális, hanem még nagyszerű dolog is, amit ünnepelni kell.

Arról nem is szólva, hogy Bagdy Emőke azt mondta, hogy kisgyerekeknek kimondottan árt, ha úgy beszélnek nekik a szexualitásról, mint a nagyobbaknak - nemcsak, hogy a devianciáról, de még a normális heteroszexuális dolgokról sem.
Nem illett bele a progresszív ideológiába, össztűz alá is vették.

A libsi ideológia lényege, hogy az a valóság baja, ha nem úgy van, ahogy ők állítják...

Buzik és társaitok, el a kezekkel a gyermekeinktől, unokáinktól!!!!!! El lehet menni.........

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés