Kétharmados védelmet a gyermekeket támadó genderpropaganda ellen!

2021. június 17. 15:11

Még nem dőlhetünk hátra: a „nem létező lobbi” ellentámadást indított.

2021. június 17. 15:11
Pilhál Tamás

„Nem lehet eléggé méltatni a pedofilellenes, illetve a kisgyermekeket mételyező genderpropagandát tiltó jogszabály elfogadását. Tisztelet érte az előterjesztőknek és az igennel szavazóknak! Ám még nem dőlhetünk hátra: a »nem létező lobbi« ellentámadást indított. Igaza van Gaudi-Nagy Tamásnak, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat vezetőjének, aki több civil szervezettel együtt azt kezdeményezi: kerüljön be az alaptörvénybe egy keretjellegű felhatalmazó rendelkezés, s az alapján kétharmados, sarkalatos törvény tiltsa és szankcionálja a szexuális devianciák népszerűsítését.

Az elmúlt évek, sőt: talán az évtized egyik legfontosabb törvénycsomagját fogadta el minap a parlament. Egyrészt a pedofilok elleni szigorúbb fellépés miatt (az ő esetükben a halálbüntetés is túl enyhe sokak szerint), de még inkább: kisgyermekeink szexuális mételyezését tiltó paragrafus okán nevezhetjük akár történelminek is. Napjainkban ez utóbbi fenyegeti a legtöbb kisgyermeket: elméjük megmérgezése. Ezentúl tilos lesz olyan reklámot tizennyolc éven aluliak számára elérhetővé tenni, amely a szexualitást öncélúan ábrázolja, illetve a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérést, a nem megváltoztatását, valamint a homoszexualitást népszerűsíti.

Mostantól nem tehetik be lábukat az óvodákba, iskolákba a mindenféle, CEU-n képzett genderpropagandisták, transz-igehirdetők, homoszexualitás-népszerűsítők, szivárványbolsevikok, akik mindeddig arról győzködhették a kicsiket, miért csodálatos dolog levágatni a nemi szervet, másnak képzelni magukat, mint aminek a Jóisten teremtette őket. Meg hogy miért egyenértékű három hermafrodita frigye a férfi-nő szentségi házassággal. Bár önmagukat »fölvilágosító szakembereknek« nevezték, akik csupán »elfogadásra« nevelnek – valójában önnön nemi eltévelyedésüket, némely esetekben: elmezavarukat, betegségüket akarták átadni a még minden szempontból védtelen kisgyermekeknek. Ha nekik púpjuk nőtt, növesszünk másokra is! Sátáni gonoszság.”

Kapcsolódó cikkek

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Royce2.0
2021. június 17. 20:55
Remélem országos népszavazást írnak ki a kérdésben.
Héja
2021. június 17. 18:40
Egyáltalán,van gyereked? Ne sunyíts, válaszolj.
csuszka
2021. június 17. 17:58
"Kiemelte: a gyereket is toleranciára kell nevelni, viszont ezt nem óvodáskorban kell megtenni. " Ebben van igazság. A téma tényleg nem a legfiatalabbakra tartozik. Viszont akkor a korhatárnak nem 18 évnek kéne lennie, mint ebben az aljas törvényben, hanem mondjuk 12-nek vagy 14-nek.
balbako_
2021. június 17. 17:42
Még nem késő meg kell tenni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik