Németh Szilárd: Csepeli gerincút helyett van „méhlegelő”

2021. május 28. 10:48
Továbbra sem épülhet meg a csepeli gerincút folytatása, mert a főváros harmadjára is „elszerencsétlenkedte” az európai uniós pályázatot, így marad a „méhlegelő” – mondta Németh Szilárd fideszes országgyűlési képviselő, honvédelmi minisztériumi államtitkár pénteken Csepelen újságíróknak.

A kormánypárt választókerületi elnöke kifejtette: a gerincút első szakasza, a Teller Ede út 2011-ben készült el, meghosszabbítása az M0-s autóútig jelentősen javítaná a városrész közlekedését, megszűnnének az agglomeráció és a teherforgalom miatt a kerületben jelenleg tapasztalható forgalmi dugók.   

Harmadszor bukta el a főváros vezetése az európai uniós pályázati pénzt, amiből a gerincút folytatását meg lehetne valósítani,

elmaradt a már elkészült szakasz mellé ígért közpark megépítése is, „így marad a szügyig érő gaz és a méhlegelő” – fűzte hozzá. Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti államtitkára kijelentette: „a főváros minden nyafogás ellenére megkapja a kormány támogatását a fejlesztésekhez, ahogyan az a csepeli gerincút esetében is megtörtént, de valahogy mégsem jön össze a siker.”

(MTI, Facebook)

Fotó: Németh Szilárd, Facebook

Összesen 19 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Semmi gond. Innentől kezdve minden magánember, aki nem nyírja a háza előtt a füvet, kirak egy táblát, hogy: méhlegelő:-)))) ki merné megbüntetni?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés