A házelnök rendre intette Jakab Pétert

2021. április 26. 14:04
„Szedje össze magát és kezdje újra és mérsékelje magát, különben megvonom a szót” – mondta Kövér László a Jobbik elnökének.

Jakab Péter Deutsch Tamás egy korábbi kijelentése köré építette napirend előtti felszólalását az Országgyűlésben. A Fidesz EP-képviselője a Telexnek még április elején adott egy interjút, amiben úgy fogalmazott: 

„Olyan nincsen, hogy valakit, aki nem politikus megszólunk azért, mert drága karórát hord és sportautóval jár, viszont örömmel vesszük, hogy egyébként Orbán Viktort támogatja, és ez jó a pártnak. A széles nyilvánosságban a Fideszt támogató üzletemberek életvitelébe szerintem pofátlan dolog lenne beleszólni. Ami pedig a politika világát illeti, fontos önazonosnak lenni. Annál szánalmasabb dolog, mint amit most Jakab Péter művel, nem sok van. Mi lesz a következő, kiposztol egy krumplilevesreceptet Kádár elvtárs nyomán? Ez vérciki.”

A Jobbik elnöke erre reagálva úgy kezdte: „van itt valami hosszú hajú ficsúr, Deutsch Tamás”. Ekkor a házelnök figyelmeztette Jakab Pétert. Kövér László azt mondta: „képviselő úr, mérsékelje magát, ne sértegessen olyanokat sem, akik a teremben vannak, vagy akik nincsenek itt. Szedje össze magát és kezdje újra és mérsékelje magát, különben megvonom a szót”.

Jakab visszatérve a Fidesz EP-képviselőjére úgy folytatta: „30 éve élősködik a nemzet nyakán és most arra vette a bátorságot, hogy mindenkit leprolizzon az országban, aki nem nagylábon él, mint önök”. A Jobbik elnöke – szintén Deutsch Tamásnak címezve – úgy zárta felszólalását: „kezdjen el dolgozni, mert 55 évesen még mindig pályakezdőnek lenni, az valóban vérciki”.

Nyitókép: MTI/Kovács Attila

Összesen 170 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Egy darabig hagyják. Aztán beül Gulyáshoz egy négy órás interjúra és úgy jár, mint Márky Zay és Fegyőr.

Jákob egy pszichopata őrült. Ha véletlenül nem az, akkor ezt a szerepet vette fel, ami nem volt nehéz neki, hiszen egy pszichopata őrült.
Ráadásul arcátlanul pimasz.

Jákob! Ezt a pár hülyeség panelt miért kell felírnod egy sajtcédulára?
Nem tudod megjegyezni tanár létedre?
Hogy tudtál akkor megjegyezni egy töméntelen évszámot? Hogy tudtál levizsgázni? Akkor is puskáztál?

A NER-esek 44-ben nyilasok lettek volna.
'56-ban meg lapítók.

Ekkora tahó nem volt még a parlamentben. Ehhez képest a Zagyva egy gerinces úriember volt.

Nyilván. Lásd a 2012-es frakcióülésük felvételét, a tömény zsidózással és szélsőjobbos hetvenkedéssel (lásd Szilágyi, a nagyon kemény kettes szektoros streetfighter :)) ).

Ez megy mindenhol.
Hvg kommentmező, facebook...

Jakab ezeknek játszik, kajálják is.

Te ostoba, hülye Jákob, nincs csere, választások vannak, Magyarországon.

Olyan tenyérbemászó pofája van, ennek a jákobnak.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés