Virágtolvajokkal gyűlt meg a baja Rékasi Zsigmondnak

2021. április 9. 21:46
„Vannak azok az alja férgek, akik mindig emlékeztetnek rá hol is élünk; Magyarország fővárosában” – írta a korábbi aktivista.

„Ma a lépcsőházunkból egy szegény, nehéz sorsú egyed (mert az ilyen nem ember) nem csak minden virágunkat lopta el, de még a virág földet is a kaspóból”írta közösségi oldalán Rékasi Károly és Détár Enikő fia.

Kétszer is fontold meg, mielőtt pénzt adsz ezeknek a nagyon sanyarú életű csavargóknak; készségesen elfogadják, aztán a Te tulajdonodat lopják el”

– javasolta követőinek. 

Rékasi Zsigmond korábban kormányellenes megmozdulásaival került be a köztudatba, ezzel a tevékenységével 2018-ban hagyott fel, mint mondta, „nyugodtabb életre” váltott.

Nyitókép: YouTube

Összesen 44 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

1. Tolvajok nemcsak Magyarország fővárosában vannak.
2. A lépcsőházajtót zárva kell tartani.

Egyébként, aki virágot lop, az valószínűleg nem éhező. Esetleg, ha vegán éhező.

Szerintem fejlődik. Most pl. fölismerte, hogy még érvényes a "Ne lopj!" bibliai parancsa. A "Szeresd ellenségedet"-ig még nem jutott el, de az irány rendben van.

Azt határozottan nem írnám le az illetőről, hogy "az ilyen nem ember". Meg azt sem gondolom, hogy egy ilyen tettből az következne, hogy egyetlen sanyarú életű csavargónak sem szabad semmit adni.

Ugyanakkor persze morcosnak látszanék, és ha netán kiderülne, ki volt az illető, arányos kártérítést követelnék némi kerti munka formájában.

Ahogy föntebb írtam, az irány jó az előzményekhez képest, a dühöt át tudom élni, még némi csiszolgatás további haladás lehetne.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés