Gyurcsány: Jövőre győzünk, és maguknak nem lesz kegyelem!

2021. április 7. 13:27
„Apám négyszer-ötször volt életében börtönben. Nem volt egy nagy gazember, csak kicsi, de azt rendesen csinálta” – fogalmazott a DK elnöke a parlamentben, majd megfenyegette a kormánypárti képviselőket, mondván, a választás után „nem lesz kegyelem, el fogják önöket vinni!”

A tavaszi ünnepkör legfontosabb üzenete az élet – kezdte napirend előtti felszólalását Gyurcsány Ferenc szerdán a Parlamentben. A DK elnöke szerint az a kérdés, hogy „miközben a világ legbotrányosabb halálozási adatait szolgáltatja Magyarország, sikerült-e az életnek győznie a halál felett a kormány segítségével?”

„Az én apám nagyjából négyszer-ötször volt életében börtönben,

nem volt egy nagy gazember, csak kicsi, de azt rendesen csinálta” – idézte fel sajátosan gyerekkori élményét a DK vezére.

A DK elnöke azt nem részletezte tovább, hogy az apja pontosan milyen gazemberségeket követett el, mindenesetre a drót.info rábukkant egy 1959-es hírre, melyben a karambolt okozó sofőr – egy bizonyos Gyurcsány Ferenc, pápai lakos – ittasan hajtott bele hátulról egy fogatolt kocsiba.

Gyurcsány szerint Magyarország kormánya felelős az elmúlt hetekben elhunytak haláláért. „Foglalkozási körben elkövetett gondatlanságnak nevezik ezt” – tette hozzá. Majd ismét gyerekkori élményeiről mesélve elmondta, hogy édesanyjával apját látogatták meg a váci börtönben, aki szerint nem kétséges, hogy volt bűne, de úgy véli, a kormány bűne súlyosabb.

Gyurcsány beismerte, hogy Magyarország jól áll az oltások területén, és amikor őt beoltották, „minden flottul ment”, de szerinte nem ez a kérdés, és ez nem a kormány érdeme, mert amikor a kormány megpróbál valamit csinálni , akkor semmi sem működik, ha viszont nem tesz semmit, működnek a dolgok. Mert maguk alkalmatlanok a kormányzásra  – tette hozzá.

A DK elnöke szerint az a kérdés, hogy a kormány merte-e vállalni a magyarok védelmét korlátozásokkal, vagy féltek ennek politikai kockázataitól, és százak hunytak el.

Önök ölték meg őket!

– jelentette ki.

Ma Magyarországon sokkal kevesebbért, mint amit önök csinálnak, elvisznek embereket. Magukat is el fogják vinni, egy év múlva, amikor győzünk! Maguknak nem lesz kegyelem! – fenyegette meg zárásként a kormánypárti képviselőket Gyurcsány Ferenc.

Összesen 516 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Apád kisembereknek okozott károkat. Ezt nem kéne folytatnod.

Fegyenc próbál licitálni Fegyőrre. A halálos áldozatokért a vakcinaellenes kampányt folytató összFegyenc Párt a felelős.

"Foglalkozási körben elkövetett gondatlanságnak nevezik ezt"
A szemkilövetést minek nevezik?

A képen éppen vizet prédikál.

Ezúton gratulálok újfent az összes LMP-, Momentum- és főleg Jobbik-szavazónak!

IGEN, MEGCSINÁLTÁTOK.
PAJZSRA EMELTÉTEK GYURCSÁNY FERENCET.
Aki most a moslékellenzék MGKÉRDŐJELEZHETETLEN VEZÉREKÉNT triumfál, fenyegetőzikn egy karnyújtásnyira a kormányhatalomtól.

Gratulálok!
(Még egyszer, különösen az ún. jobbikosoknak.)

Aki még ezután sem tudja, ki szítja a gyűlöletet, az ne tudom hol tartja az eszét.
2006-ban a választások előtt Gyurcsány sintérteleper akarta küldeni a FIDESZ-t.
Hallott már valaki felelős FIDESZ-KDNP politikust így beszélni.
Nagyon jó lenne, ha megírnák 2006 igaz történetét a rendőrség kézi vezérlésével és a "független" igazságszolgáltatással együtt.
Egy ilyen beszéd nem büntetőjogi kategória?

A halottak száma még mindig magasabb lakosságarányosan Csehországban. Angliában a tömeges oltás korai elkezdése következtében nem növekszik a halottak száma.
És akkor mit szóljunk a többi, nagyjából hasonlóan szomorú helyzetben levő országról.
Nincsenek itt nagyságrendi különbségek.
Csak rá kell nézni egy az időképen látható térképre.

Jourova Magyarországra vonatkozó 'beteg demokrácia' minősítését nem fogadhatjuk el, de a DK elnökét illetően közel jár az igazsághoz.

X
Így itt ne beszélj!

Annyira tényként kezelik hogy győznek, hogy egyre kevésbé tudom elképzelni.

Nem tudom, hol volt Orbán apja párttitkár és az alatta lévőknek mi a véleménye róla. Ha rossz ember lett volna a baloldali már zengené.
De Gyurcsány magasrangú KISZ elvtárs volt hatalommal.
A pécsi intézményben nem igazán voltak jó véleménnyel róla.

"Az index gyűjtése szerint az idei év végén már eléri a 330 milliárd forintot a stadionépítésekre elköltött közpénz összege. Összehasonlításként 2014 és 2020 között kórházi felújításra és működés támogatásra 150 milliárd forintot költött a magyar kormány."

Hamis állítás.

2003-2009 időszakában az egészségügyi beruházásra fordított összeg 343,3 milliárd forint
2010-2018 időszakában az egészségügyi beruházásra fordított összeg 646,6 milliárd forint
https://www.ksh.hu/docs/hun/xs..

Még hozzájön a 2019-2020 évek beruházása és a folyamatban lévő (tervezett) bérházasok így megközelíti az ezer milliárd forintot.

Sok építőipari munkásnak volt munkája az ingatlan válság után.

Igaza volt Morvai Krisztinának a Jobbik volt képviselőjének, amikor hibbant Nérónak nevezte, amihez még a ripacskodás is kapcsolódik.

Amikor a Jobbik még nagyon mást gondolt Gyurcsány Ferencről
https://mandiner.hu/cikk/20210..

Gyurcsány a jósnőnél:
- Mondd, öreganyám, mikor fogok meghalni?
A jósnő nézi az üveggömböt, majd némi hókuszpókusz után megszólal
- Egy nemzeti ünnepen fogsz meghalni.
- Lárifári, de mikor, melyik évben, napon?
- Az teljesen mindegy fiam. Az a nap nemzeti ünnep lesz.

Tanulság

Gyurcsány Ferenc meghal és felkerül Szent Péter elé. Ott állnak két ajtó előtt, majd Szent Péter megkérdezi:
- Na Ferikém, melyiket választod, a Mennyek kapuját, vagy inkább a Pokolba vágysz?
Gyurcsány gondolkodik, mire Szent Péter megszólal:
- Tudod mit, Ferikém?! Nézd meg mind a kettőt! Egy hétig menj le a Pokolba, majd egy hétre menj fel a Mennyekbe! Aztán újra felteszem a kérdést.
Gyurcsány beleegyezik. Lemegy a Pokolba, ahol látja hogy minden tök király. Pia, csajok, buli. Ki sem akar jönni onnan. Letelik az 1 hét, Szent Péter jön érte és felkíséri a Mennyekbe. Ott dögunalom van, se pia, se csajok, se bulik. Alig várja, hogy kijöhessen onnan. Végre letelik az 1 hét. Szent Péter megjelenik előtte és megkérdezi újból:
- Na Ferikém, most már tudsz dönteni? Hova szeretnél menni?
Gyurcsány rávágja:
- A Pokolba!
Erre Szent Péter:
- Biztos vagy ebben? Jól végig gondoltad?
Gyurcsány bólogat. Szent Péter lekíséri a Pokolba, és gyorsan bezárja utána a kaput. Gyurcsány bemegy, de nem látja sehol a csajokat meg a bulit, csak azt látja, hogy tömött sorokban állnak az emberek egy kályha előtt. Erre megkérdezi Lucifert:
- Egy hete voltam itt és akkor tele volt minden csajokkal, bulizott mindenki, tök király volt minden. Hova tűntek az emberek?
Erre Lucifer így szól:
- Ferikém az a kampány volt, ez meg most a reform...

Ha ezért feljelent valaki, ne csodálkozz.

Szondáztatni kéne, mielőtt belép az ülésterembe.
Munkahelyre nem lehet ittasan menni.

Pontos a diagnózisod. A Fidesz, a kormány, Orbán Viktor a mai vonalvezetéssel, kampány technikával - igen, már régen folyik a 22-es kampány - , impotens médiával - szörnyű, amit a Karc FM produkál -, a lábhoz tett fegyver tehetetlenségével rohan a vesztébe.

2002 tanulságait nem sikerült levonniuk, fejvesztve akkor a második fordulóban próbálták menteni a menthetetlent. Nincs egy komoly kampány stratégájuk.

Fel sem fogják az ellenzék napi kampányának hatékonyságát, tudatmódosító erejét. Sajnos az ellenzéki vulgaritásra fogékonyabbak a potenciális szavazók, mint az öltönyös, unalmas, ásítást generáló kormányzati nyilatkozatokra A Fidesz felszámolta tömegkapcsolatait.

A 22-es választást nem a kormányzati eredmények, hanem az ellenzék által érzelmileg felhangolt emberek, a külföldi anyagi és média forrásokkal hangszerelt gyűlöletkampány fogja eldönteni.

A jámbor, mafla, kisimult modorú kormányzati politikusok nem jelentenek igazi versenytársat. S az idő ketyeg, elkezdődött a visszaszámlálás.

S a Fidesz ne legyen abban biztos, hogy a vidéki Magyarország stabilan mögötte áll. Minderről sokan és régóta írnak, visszhangtalanul.

Aki benyalta magát Oroszország elnökénél , akit később 100%-ban megtagadott.

Ha ez így folytatódik akkor az a NER bukás nem 2022-ben lesz.
Persze, hogy demokráciában választással lehet elnyerni a kormányzást de arra azért érdemesnek kell lenni. Más jobbat kell elhitetni a választókkal.
Ezzel az alternatíva kínálattal az ellenzék nem nyerhet!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés