Elkapták a pesti úti ámokfutót

2021. március 3. 16:43
A BRFK azonosította és kihallgatta a Pesti úton ámokfutó sofőrt – írta meg a Police.hu. A jármű vezetőjével szemben közúti veszélyeztetés miatt indult eljárás, jogosítványát elvették.

„A közösségi médiában 2021. február 28-án jelent meg videó egy autósról, aki a felvétel szerint Budapest XVII. kerületében, a Pesti úton többször szándékosan áthajt a szembejövő sávba. A Budapesti Rendőr-főkapitányság azonosította a jármű vezetőjét. A férfit március 2-án közúti veszélyeztetetés bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, vezetői engedélyét elvették”  állt a police.hu rövid közlésében. 

Az ámokfutóról a múlt vasárnap tett közzé a közésségi médiában felvételt a Budapesti Autósok nevű csoport. A videót a XVII. kerületben, a Pesti úton vették fel, ahol az autós folyamatosan ijesztgette a szemből érkezőket. A sávjukba húzott, a visszapillantó tükröket ütögette, és csak centiken múlt, hogy nem ütközött egy teherautóval. Végül a kéziféket berántva majdnem elütötte az út mentén közlekedő gyalogosokat is. 

Összesen 13 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés