Upor László: Mi, akik otthagytuk az SZFE-t, az egzisztenciánkat kockáztatjuk

2021. február 26. 7:13
A volt rektorhelyettes úgy fogalmazott, hogy házmesteri állást keres.

„Augusztus 31-én azt mondtam az Ódry Színpadon tartott sajtótájékoztatón, hogy megpróbáltuk volna videójátékos formában feldolgozni az eltelt félévet, de hamar rájöttünk, hogy ez csak akkor lehet érdekes és érvényes, ha minden csomópontnál van legalább két lehetőség, ha megvan a minimális esély, hogy ne minden csak úgy történhessen, ahogy a játék tervezője elgondolta” – fogalmazott Upor László a Népszava nyomtatott verziójának a Színház Online beszámolója alapján.

„De a játéktervező a mi esetünkben egyetlen ponton sem volt hajlandó módosítani a terveit a másik fél véleményének figyelembevételével” – jegyezte meg Upor László. A volt rektorhelyettes elmondta: ebben a szemeszterben nem vitt saját osztályt, ahol pedig tanít, abban egyezett meg az osztályfőnökkel, hogy az egyhónapos felmondási ideje alatt sűrítve megtartja az egész szemeszterre vonatkozó óráit. Vannak olyan tanítványai is, akik passziváltatták a most indult félévüket, velük máshol folytatja majd. „Én pedig keresek házmesteri állást. Mi, akik felmondtunk, nemcsak az elmúlt tanítással teli évtizedeket hagyjuk ott, hanem az egzisztenciánkat is kockáztatjuk. Senki se gondolja, hogy mostantól az egyesülettől húzunk havi fizetést” – tette hozzá.

Kép forrása: Upor László Facebook-oldala

Összesen 85 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Viceházmester lehetsz esetleg. Huzogathatod a kukákat a járda szélére, lemoshatod a lépcsőházat.

Max. 14 hónap múlva lesznek a választások. Ők azok, akik arra tettek, h. LESZ kormányváltás.

Számukra az általánosan emelkedő életszínvonal, a kiegyezés utánira emlékeztető fejlesztési, építkezési láz, a határon túliak vissza építése a nemzet testbe mellékes a saját, kisded játékaikhoz képest, amit a Schilling házaspár működése, a Katona Bajnok c. förmedvénye, a megszállott ellen-oldali aktuál- politizálás klasszikus darabokban, a trágárság, nemi aberrációk terítése jellemez.

NEM érv. h. erre VAN közönség! Volt már sok mindenre és attól NEM lett jó. Az értelmiségnek a jót és társadalmilag helyest kell pártolni, ennek a kritériumai az emberiség története során már kikristályosodtak.

Ez itt nyavajog, a bányák meg üresek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés