Hollik: Dobrev Klára elszólta magát

2021. január 25. 11:28
A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint Gyurcsány Ferencnek és feleségének válságkezelés ügyében inkább csöndben kéne maradni.

Hollik István Facebook-oldalán tett közzé egy videót, melyben rámutat, hogy Dobrev Klára egy napokban megjelent interjúban elszólta magát a 2009-es válságkezeléssel kapcsolatban. A DK-s politikus azt mondta: „bizonyos értelemben megértettük a 2008-9-es válságkezelés kudarcát, ahol sikerült megmenteni a bankokat, a gazdaságot, de nem sikerült megmenteni az embereket”.

A videóban a Fidesz kommunikációs igazgatója úgy fogalmaz: „a baloldal 2009-ben elvett egyhavi nyugdíjat és egyhavi bért, megemelte az adókat, megszűntette az otthontermetési programokat, mindezzel államcsőd közeli helyzetbe sodorta az országot, ezért az IMF-et is be kellett hívnia”. Hollik végül hangsúlyozta: „a tények tükrében Gyurcsány Ferencnek és feleségének két dolga maradt: egyrészt válságkezelés ügyében inkább csöndben maradni, másrészt pedig felhagyni a vírus elleni védekezés támadásával”.

(Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán)

Összesen 62 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kéri László is:
"Van kétmillió ember Magyarországon, aki a rendszerváltás nyertese. Egy részük az MDF, mások a Horn, Medgyessy vagy a Gyurcsány korszak alatt szedtek össze kisebb-nagyobb vagyont."
(Népszava, 2018. április 7.)

"A DK-s politikus azt mondta: 'bizonyos értelemben megértettük a 2008-9-es válságkezelés kudarcát, ahol sikerült megmenteni a bankokat, a gazdaságot, de nem sikerült megmenteni az embereket'".

Ezért akartok progresszív adót, mert az milyen jól bevált. Meg ingyenpénzt osztogatni, alapjövedelem, oltáspénz, sorolhatnám az új vívmányokat, amiket a hatpárti moslék próbál megetetni a választókkal.

Pont annyi ideig húznátok ki, mint 2002 után. Gyorsan eljönne az igazság pillanata, elfogyna a pénz, ti meg vinnyognátok, hogy a zemberek pénzügyi műveltsége nem elég magas, és persze a nemkonstruktív ellenzék nem segít nektek, emiatt vagytok tehetetlen, ötlettelen szarok.

Dobrev, csak akkor mond igazat, amikor elszólja magát. :)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés