Külön listával, egyéni jelöltekkel készül 2022-re Szanyi Tibor pártja

2021. január 23. 10:32
Az ISZOMM a dolgozói osztályok fel fordulna elsősorban, különösen azok felé, „akik többnyire nem, vagy csak befogott orral vennének részt a választásokon”.

„Miután áttekintette az elmúlt év eredményeit és az idei kihívásokat, az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom (ISZOMM) úgy döntött, hogy önálló programmal, egyéni jelöltekkel, listával és miniszterelnök-jelölttel készül a 2022-es országgyűlési választásokra” – tudta meg a hvg.hu a párttól.

A szervezet szerint ugyanis a szocializmus megvalósítását, s ennek során a kormányváltás ügyét azzal szolgálják a legjobban, ha a választóikat egy világos, baloldali jövőkép mellé hívják.

Huszti Andrea pártelnök szavai szerint a dolgozói osztályok fel fordulnak elsősorban, különösen azok felé, „akik többnyire nem, vagy csak befogott orral vennének részt a választásokon”.

Ismeretes: A tavalyi év elején – többek között Huszti és Szanyi Tibor által – alakított párt által támogatott Tóth Ádám indult októberben a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 6. számú választókerületben tartott időközi országgyűlési választáson, amelyet a fideszes Koncz Zsófia nyert meg a szavazatok 50,87 százalékával. Az ellenzék közös jelöltje, Bíró László a voksok 45,9 százalékát kapta. Tóthra 744-en (2,21 százalék) szavaztak.

A Medián novemberi kutatása szerint az ISZOMM hasít a falvakban, a teljes népesség körében akár 2 százalékot is elérhetne egy mostani választáson.

Összesen 67 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nyilván nem a Szanyi-párt a megfelelő alany, de ilyen kétpólusú helyzetben, pláne egy moslékellenzék mellett igenis szinte automatikusan ott a tér egy harmadik erőnek. Egy 2010-es vagy 2014-es LMP pl. most is eséllyel pályázna az 5%-ra. De ha a Kutyapártban lenne spriritusz, és mondjuk jelöltet állítanának minden kerületben, ők is odaérhetnének.

Kapásból 2,5%-ot kapott a jelöltjük a szerencsi időközin. Kb. ennyit bárki kap, aki nem-Fidesz és nem-Moslékellenzék. Innen kellene valakinek ügyesen politizálnia.

Még befogott orral is Thürmer jobb választás lenne..

Ne cikizd a saját pártodat.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés