Eskü alatt vallott egy megfigyelő a pennsylvaniai csalásokról

2020. november 27. 18:43
Egy tengerészveterán 47 olyan USB-kártya eltűnését jelentette, melyekkel hamis szavazatokat vihettek be a központi rendszerbe.

A haditengerészet veteránja, adatelemző, a pennsylvaniai választás hivatalos megfigyelője eskü alatt vallotta, hogy szemtanúja volt annak, ahogyan ismeretlen eredetű USB-k használatával szavazatokat vittek be a központi rendszerbe, majd ezekkel az adathordozókkal később nem számoltak el. A vallomás szerint 47 ilyen USB tűnt el november 3-át követően, melyekkel akár 120 ezer hamis és ellenőrizetlen szavazat felvitelére is lehetőség nyílt.  

„Minden esetben megszakadt az ellenőrzés folyamata” – mondta a szakértő eskü alatt. „Megszakadt a postai küldemények beérkezésénél, a leadott urnáknál, az USB-kártyákon és pendrive-okon tárolt szavazatok esetében is. Egyetlen esetben sem követték a Delaware megyei választási tanács által meghatározott eljárásokat” – áll a Twitteren is közzétett vallomásban.

„Szó szerint könyörögtem több bűnüldöző szervnek, hogy mentsék le a bizonyítékokat a számítógépekről. Ez egyszerű folyamat, nem kellett volna több egy óránál, amíg az 5 gépet lefényképezik. Ezt kifogásaim ellenére soha nem tették meg, és ez már három hete történt!” – hangzik el a vallomásban. 

Pennsylvaniában egy szövetségi bíró a héten leállíttatta a választási végeredmény hitelesítését, mert helyt adott a Trump-kampány ügyvédjei által benyújtott perkeresetének, amelyet Pennsylvania állam, a demokrata párti kormányzó, Tom Wolf, valamint a helyi törvényhozás ellen nyújtottak be. A jogászok érvelése szerint megsértették a helyi alkotmányt azzal, hogy engedélyezték a levélszavazást. A szövetségi bíró egy nappal a végeredmény hitelesítése és a kihirdetése után állíttatta le a hitelesítési folyamatot.

Összesen 142 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

perdöntő lenne, ha az USB kártyákon kék cédula lett volna. Volt?

A cinikus Biden Lukasenka szintjén...Elképesztő, hogy az amerikai baloldal mire vetemedik: lábbal tiporja a íhres amerikai szabadság és demokrácia elveit. A szomorú az, hogy a jog nem tudta elérni a csalás érvénytelenítését. A Soros féle gengszterek pedig röhögnek a markukba. Íme, a "szép új világ"...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés