A Bizottság gyakorlatilag az embercsempészet támogatását várja el Magyarországtól!

2020. november 23. 15:01

Varga Judit
Facebook
Brüsszelben azt akarják elérni, hogy ne kelljen forrásokat juttatni azon tagállamoknak, amelyek nem akarnak illegális bevándorlókat befogadni.

„Az Európai Unió Bírósága a mai napon tárgyalja a »Stop Soros« törvénycsomag egyes elemeit az ellenünk 2018-ban indított kötelezettségszegési eljárás nyomán. Többek között kifogásolja a Büntető Törvénykönyv új tényállását, amely bűncselekménynek minősíti a jogellenes bevándorlás elősegítését és támogatását. Vagyis az Európai Bizottság gyakorlatilag az embercsempészet támogatását várja el Magyarországtól! 2015 óta azt látjuk, hogy Brüsszelben azt akarják elérni, hogy ne kelljen forrásokat juttatni azon tagállamoknak – sőt büntessék is meg azokat az országokat –, amelyek nem akarnak illegális bevándorlókat befogadni. Lám, ez az eljárás egy újabb ékes példája ennek.

A magyar kormány a jövőben is megvédi Magyarország és Európa határait, és mindent megtesz annak érdekében, hogy megakadályozza a nemzetközi migránsfolyosók és a szervezett illegális migráció kialakulását.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 65 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kvótanők nálatok vannak, meg kvótabiszexek, kvótahomárok, kvótatranszvesztik. Elvtárs, több komolyságot! Folyamatosan azt vetitek a jobboldal szemére, hogy nem diszkriminál pozitívan ilyen-olyan vélt valós valós elnyomástól szenvedő csoportokat, most meg kvótanőzől???

Miben hazudozik? Ursula explicit kifejtette, hogy ez az egész az LMBTQWERTZU... jogokról szól. Na meg azon NGO-król, melyeket Soros pénzel, és a migránsok tömeges Európába hozatalával foglalkoznak.

Nyugi, Judit!
Egyébként, teljesen igazad van.
Az Európai Unió Bírósága momentán ugyanakkora idióta, mint a német közszolgálati tv-adó, a ZDF...
Azok komolyan vették G. Sorost, amikor az kijelentette: Magyarországot és Lengyelországot meg kell büntetni.
És rögvest "szatirikusan" gúnyadást csináltak Orbán Viktorról.
Most az Európai Unió Bírósága is ebben a szellemben fog eljárni, amit Sorostól hallott-olvasott, parancsként veszi.
Pedig a jóakaratú filantróp csak csintalankodik, egy jó kis hoaxot csinál és közben jót kacag, ezek a bolondos gojok már megint komolyan vették a beugratását...
Elvégre, Bolgár Györgytől, Horn Gábortól, - ezeket értsük többes számban - és a teljes belpesti intelligenciától csak ezt halljuk:
Nincs semmiféle összeesküvés, ok-okozati viszony Soros György és Magyarország áldozati, szakképzett metsző általi levágása között...
Bár ezt Brüsszelben nem sakterek, de magukat keresztényeknek mondók végzik.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés