Fidesz: Bangóné Korózs Lajos nyomába eredt

2020. november 20. 15:20
Az MSZP politikusa arról beszélt, hogy a kormány nem készült fel az iskolák és az egészségügy dolgozóinak a tesztelésére.

A Fidesz szerint Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP országgyűlési képviselője szorosan a „kamuvideós” Korózs Lajos, az Országgyűlés népjóléti bizottsága elnökének nyomában halad a kamuzásban. A nagyobbik kormánypárt az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében a képviselő online sajtótájékoztatójára reagált. Bangóné Borbély Ildikó azt mondta: a kormány nem készült fel az iskolákban, az óvodákban, a bölcsődékben, valamint az egészségügyben dolgozók koronavírus miatti rendszeres országos tesztelésre.    

A Fidesz közleménye szerint a baloldal nem áll le, és láthatóan továbbra sem segíteni, hanem gátolni akarja a védekezést álhírekkel és „minden létező módon”. „Ma éppen az induló gyorstesztelésekről hazudnak”, amely elsőként a szociális dolgozóknál, az egészségügyi dolgozóknál, jövő héttől a bölcsődékben, óvodákban, valamint az iskolákban kezdődik, és hatalmas logisztikai feladatot jelent – írták, köszönetet mondva az orvostanhallgatóknak és mindenkinek, aki részt vesz a védekezésben, valamint a tesztelésben. Közölték, hogy egész Európában rendkívüli a járványhelyzet, napról napra több a beteg, és nő a nyomás a kórházakon. A párt ezért arra kéri a baloldalt, „ha már segíteni nem akar, legalább ne zavarja a védekezést.

(MTI)

Összesen 11 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nézzétek meg, hogy néz ki a haja! Mikor látott fésűt, shampont, balzsamot? Mint a Szénaboglya.
Na olyan vihar dúl a fejében is.
Nagyon le van harcolva ez a nőféleség.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés