Trumppal szimpatizáló zsidókra támadtak New Yorkban

2020. október 28. 13:43
Kővel és tojásokkal dobálták meg a republikánus elnök mellett demonstráló autókaravánt.

Amerikai zászlókkal és választási transzparensekkel vonult végig az a több száz autóból álló karaván, amely Donald Trump mellett demonstrált vasárnap délután New Yorkban – írta meg a Neokohn. A zsidó szimpatizánsokat összefogó akció (Jews for Trump) a Coney Islandről indult, majd a manhattani Trump Tower előtt elhaladva egy brooklyni parkhoz érkezett. A The Jerusalem Post szerint azonban nem örült mindenki a felvonulásnak, több autót is tojással és kővel dobáltak meg.

A rendőrség beszámolója szerint az elnököt támogató felvonulók között jelen volt Trump ügyvédje, valamint az amerikai nagyváros előző polgármestere, Rudy Giuliani is. Amikor a Times Square-hez érkeztek, egy csapat ellentüntetővel találkoztak, majd ezután összecsapások történtek, egymást „fasisztázni” és „anarchistázni” kezdték. Egy videó alapján különböző tárgyakat dobáltak a konvoj tagjaira egy brooklyni autópálya felüljárójáról. A történteket követően a rendőrség hét embert vett őrizetbe.

Kép forrása: Twitter-videó

Összesen 32 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nincsenek Biden szimpatizánsok. Trumpellenesek vannak, akik leszarvaznak egy múmiára, és ha úgy hozza volna a szükség, leszavaznak egy majomra is.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés