Itt a Borat 2. első előzetese!

2020. október 2. 17:56
Cohen (ál)dokumentumfilmje többek között egy szatirikus Trump elleni kampányfilmnek tűnik.

Sacha Baron Cohen áldokumentumfilm-folytatásában a két amerikai elnökjelölt, Donald Trump és Joe Biden csap össze, a szöveget a „kazah riporter”, Borat narrálja. Felgyorsultak az események a 2006-os Borat – Kazah nép nagy fehér gyermeke menni művelődni Amerika folytatásaként készült film körül – írta meg a Port.hu. A napokban derült ki, hogy a vígjáték forgalmazási jogait az Amazon Prime Video vásárolta meg, azaz nálunk is látható lesz, a legfrissebb hírek szerint október 23-án (nem sokkal a november 3-i amerikai elnökválasztás előtt).

Nyilvánosságra hozták a film teaserét, méghozzá a Kazah Köztársasát Twitter oldalán, ami a film hivatalos közösségi médiás felülete (ami filmesek birtokában van, nem Kazahsztánéban). A szatirikus teaser egy Trumpot dicsőítő propagandaanyag, ami a jelenlegi amerikai elnök erényeit sorolja fel, például, hogy ellenfelével, Joe Bidennel szemben sosem volt stroke-ja, és hogy nem rasszista, hiszen „a feketék annyira szeretik, hogy letérdelnek előtte”.

Az álkampányfilm arra is mutat bizonyítékot, hogy Trump „a nők védelmezője”: egy olyan archív felvételt, amelyen az amerikai elnök épp a pedofilvádak és emberkereskedelem miatt letartóztatott Jeffrey Epsteinnel bulizik, és egy nyilvánvalóan hamis feliratban kiosztja Epsteint. Ehhez képest Bidenről azt állítja a teaser, hogy azért hord maszkot, mert büdös a szája – bezzeg Trump miatt még mindig életben van 350 millió amerikai.

Kép forrása: Youtube-videó

Összesen 15 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés