Egy kisgyereknek gyerekkorra van szüksége

2020. szeptember 27. 8:21

Nizalowski Attila
Mandiner
Nem tudom, hogy azok, akik az apróságokat önnön modernségükbe szerelmesedve ideológiákkal kínozzák, tudják-e, hogy mit tesznek valójában.

A nyolcvanas évek elején interjú jelent meg a Nők Lapjában egy hosszú időre elítélt gyilkossal. Nemcsak az elkövető, de a bűne is rendkívüli volt. Egy tizenhat éves kamasz fojtotta meg fél kézzel az édesanyját, aki a gyilkosa előtt térdelve némán szenvedte el az élete kioltásával járó kínokat. Néha eszembe jutnak ők ketten. Hol a fiún tűnődöm, hogy hogy volt képes a karjába annyi erőt gyűjteni. Hol pedig az anyán, aki tűrve a cselekvést, meg sem próbálta megmenteni az édes fiát a legszörnyűbb bűntől.

Néhány hete a fotonokba, elektronokba, energianyalábokba csomagolt, hívatlan vendégként gyakran felbukkanó közösségi média egy mesekönyvről szóló reklámot dobott fel valamelyik készülékemen. Egy anyuka pedig rákérdezett a reklám alatt, hogy a genderideológiáról szóló írásokat mikortól ajánlja a kiadó, neki ugyanis óvodások a gyermekei. Nem szokásom, de ehhez odaírtam, hogy mit gondolok: ha jót akar a picikéinek, akkor sehány éves kortól, mert

egy kisgyereknek gyerekkorra, s nem szexuális felvilágosításra van szüksége.

Mint minden ember, természetesen én is őrzök emlékeket az óvodából és iskolából. Székudvari Edinába például sokáig reménytelenül szerelmes voltam, míg végre viszonozta az érzelmeimet rövid ideig, amikor a télapótól norvégmintás pulóvert kaptam. Emlékszem az Álmodó ifjúság című filmre is. Az alsó tagozatos, kötelező mozilátogatás során csak néha néztünk a vászonra (igen, akkor), ugyanis V. Karcsi függőlegesen tartott tollán is lehullt a ruha az odarajzolt, telt idomú asszonyról, és minden fiú sorban odalopódzott hozzá a sötétben nézegetni, néhányan akár többször is. Az első puszi ellenben egy szünetben esett. Az alany „Matula bácsi” unokája volt a 4/B-ből, de a kisdobos lánypajtás nevére sajnos már nem emlékezem.

Minapi hír, hogy életveszélyesen megfenyegették a CitizenGo munkatársát, Zaymus Esztert. Sokszor kapok tőle levelet, tisztelem a munkáját. Viszont be kell vallanom, sose jutott az eszembe, hogy miféle veszélyek és fenyegetések között dolgozik. A támadás apropóját az adta, hogy tiltakozó akciót szervez egy olyan mesekönyv ellen, ami a homoszexualitást igyekszik a gyermekekkel elfogadtatni, illetve transzneműeket reklámoz. Ha nem tévedek, ez ugyanaz a könyv lehet, mint amiről fentebb írtam.

Nem mondtam még el, hogy mi vezetett ahhoz a szörnyű bűntényhez anya és fia közt. Az édesanya az ötvenes évek elején, a Ratkó-korszakban fiatalon úgymond megesett, amihez súlyos szégyen társult. Mivel az abortusz azokban az években szigorúan tilos volt, sok nő ezért maga próbálta elhajtani magzatát. Ez a lány szintén kötőtűt ragadott korszokás szerint, megpróbálva a szinte lehetetlent. A művelet azonban nem sikerült, s fiút szült. Ő lett a későbbi gyilkos. Tettének közvetlen oka pedig a következő volt: amint betöltötte a tizenhatot, megkérdezte az édesanyját, hogy miért hiányzik a fél arca és az egyik karja is. Az anya pedig őszintén bevallotta, hogy nem kívánta az életét, a kötőtű tépte le mind a kettőt.

Nem tudom, hogy azok, akik az apróságokat önnön modernségükbe szerelmesedve ideológiákkal kínozzák,

tudják-e, hogy mit tesznek valójában.

Értik-e, hogy egyszer a kicsik felnőnek, és akkor meg fogják kérdezni, hogy miért nem volt gyermekkoruk, és mért nem tudnak szeretni egy másik embert. Jó lenne persze, ha a mindig ítélkező okosok is magukba szállnának. Magyarországon bár javulnak a számok, még mindig több mint húszezer abortuszt végeznek évente. Még mindig sokan nem kívánják a saját vérünk létezését. Jól gondolja meg tehát mindenki, miért bíztak rá egy piciny lelket! Örömmel és értelemmel kell megtöltenünk őt, hogy boldog lehessen mindaddig, amíg csak él.

Összesen 163 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ezt a "könyvet" bizony ki kéne vonni a forgalomból.

Válaszok:
OberEnnsinnen | 2020. szeptember 27. 10:59

Ha kivonnánk, Brüsszel, az EU Parlament azonnal beindítja a 7×77-es cikkely szerinti eljárást Magyarország ellen.
Ennek ellenére, igen, ki kell vonni, esetleg megjelenés napán felvásárolni és megsemmisíteni.
Ehhez kellene tökös magyar civil szervezet..., de, emlékezzünk, nem a semmiből jött ez a "mese"könyv"...
"... az az aljasság, amit a védekezésre képtelen kisgyerekekkel megtesznek, számunkra felfoghatatlan; Magyarországon ilyen esetek még nincsenek, és ez nem a hazai balliberális politikusokon múlt.
GYURCSÁNYNÉ SZEREPE
A genderideológia hazai terjesztésének vezetését maga Dobrev Klára, Gyurcsány Ferenc felesége vállalta magára. 2009-ben egy szervezetet is létrehoztak a genderpropaganda népszerűsítésére. És hogy kik támogatták Dobrev kezdeményezését, az Unifem-Ért Magyar Nemzeti Bizottság Egyesület megalakulását? Érdekes a névsor:
Asbótné Thorma Judit (Magyar Nők Szövetsége), Bánáti Jánosné Ilona (Magyar Ügyvédnők Egyesülete), Buday-Gyarmati Andrea (olimpikon), Czakó Borbála (londoni nagykövet), Danks Emese (Erste Bank), Göncz Kinga (külügyminiszter), Gurmai Zita (szocialista EP-képviselő), Herczog Mária (a Gazdasági és Szociális Tanács állandó bizottsága), Junghaus Tímea (Open Society Institute), Király Júlia (a Magyar Nemzeti Bank alelnöke), Lamperth Mónika (az MSZP elnöki kabinetvezetője), Palya Bea (énekes), Ránky Katalin (L’Oréal), Szelényi Zsuzsa (Budapesti Európai Ifjúsági Központ), Takács Ildikó (Reklám Világszövetség), Tóth Herta (CEU, Női Érdek Szövetség) és Wirth Judit (Nők a Nőkért az Erőszak Ellen).
TUDATMÓDOSÍTÁSI KÍSÉRLET GYERMEKEKEN
A propagandának hamar meglett a hatása: 2009-ben már kormányrendelet tette kötelezővé a genderszemléletet az óvodákban, ennek érdekében a legkisebbek nevelésének országos alapprogramját is módosították."
"2010-ben a Fidesz egyik első intézkedése volt a genderrendelet eltörlése, emiatt Magyarországon nem tudott gyakorlatba lépni a nácikat messze túllicitáló gyerekkísérletek első állomása"

Trükkös vagy és igazad van! Viszont egy egészen kis enyhítés volt nyáron, többet vásároltunk személyesen, de szept. elejétől már nem igazán, lassan több, mint 6 hónapja vagyunk önkéntes karanténban, mert a kontakt nélküliség a biztos. Hozzá lehet szokni, régebben sem jártam ki sokat, de ez most kezd nagyon egyhangú lenni és ahogy nézem, még hónapokig ez lesz.

Egy fura év lesz.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés