SZFE-ügy: Bódi Ábel szerint itthon nincs helye '68-as eszméknek

2020. szeptember 22. 9:24
Az Identitás Generáció aktivistái „Itt nem lesz 1968” feliratú molinót tűztek ki a blokád alá vont egyetemre. Az Identitás Generáció magyarországi vezetője a Facebookon képet is posztolt az akcióról.

A színművészetit elfoglaló diákok már nem az egyetemi autonómiáért küzdenek, hanem egy liberális hídfőállást akarnak kiépíteni Budapesten. A tüntetésük már rég túllépte a kormány-ellenzék ellentétet. A »köztársaságot« kihirdető hallgatók már nyíltan ideológiai síkra helyezték az ellenállásukat. Mára az SZFE nem más, mint a baloldali és liberális »értékeket« képviselők hídfőállása. Párizsban 1968-ban ugyanez a romboló szellemiség indította el a diáklázadásokat, amelyek káoszba juttatták Franciaországot és aláásták Európa hagyományos értékeit. Itthon nincs helye a ’68-as eszméknek!” – írta Bódi Ábel.

Kép forrása: Facebook

Összesen 184 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az Acél elvtárs keltetőjéből kibújt tanárok, a bolsevik-liberális átváltozás után csak bolsevikok maradtak. Ti meg az Apró klán és Gyurcsány szolgálatában jobb híján a Fideszt próbáljátok bolseviknak feltüntetni. Nem érzed eszméid közt az űrt?

Érveitek nincsenek, pusztán a minősítésre futja. Teljesen helytálló, hogy az SZFE elfoglalóval szemben megjelenik az ellenvélemény. A külső ellenvélemény, mert akik az épületet megszállták, azok egyáltalán nem biztos, hogy a hallgatók összességét képviselik. Ezt még az ATV-ben nyilatkozó valamelyik tanár sem állította.

Az Identitás Generáció nevű szélsőjobboldali ifjúsági szervezet akciózott hétfő este a Színház- és Filmművészeti Egyetem Vas utcai épületénél. - írja az Index
https://index.hu/belfold/2020/..

Az ellenaktivistáknak pedig üzenjük - mert a néhány percre kifüggesztett transzparensük arra utal, nincsenek teljesen tisztában 1968 eseményeivel -, azt a diáklázadást a hatalom végül leverte. - olvasható a Színház- és Filmművészeti Egyetem HÖK Fecebook bejegyzésében. https://tinyurl.hu/7nJi/

Szerintem meg a SZFE HÖK nincs tisztában az 1968-as eseményekkel, ahol ikonként jelent meg Mao Ce-tung és Che Guevara. Továbbá Daniel Marc Cohn-Bendi volt az egyik fő szervező.
Amennyiben az SZFE HÖK a franciaországi diáklázadáshoz hasonlítja magát, akkor lényegében elismerik, hogy szélsőbaloldali aktivisták.

Ha viszont ezt tagadják, akkor az Indexnek nincs igaza és az ellentüntetők nem szélsőjobboldaliak.

Szerintem ha nem lesz megegyezés fel kell függeszteni az SZFE működését egy évre. Egy év alatt pedig meg lehet szervezni az egyetem működését, vagy egy új egyetem felállítását.
A most tüntető tanárok, diákok, őket támogatók pedig szervezzék meg a fizetős magánegyetemet.

A zsidó kisnyilasozik, de Ábelt, s a csapatát , zsidóként sem tartom annak. Az egyik oldal demokrata, a másik azonnal diktátor, náci, ha eltérő véleményt fogalmaz meg.

A mai balliberális zsidó értelmiség, a SZFE vezérkara a NASDAP barna ingeseinek szellemi képmása. Irtanak mindent, ami nem egyezik az ideológiájukkal, hatalmi törekvéseikkel.

A barna ingesek anno beverték a zsidó boltok kirakatát, megfélemlítették, majd aljas módon irtották a zsidóságot. Most az itteni agresszív zsidó balliberálisok verik be a többségi "kulturális kirakatokat" félemlítik meg azokat - színészeket, írókat, stb - akik konzervatív létükre nem azonosulnak velük.

Valóban 68-as náci tempó, amit meg kell állítani. Köszönet Ábeléknak. A normális zsidó többséget is véditek.

Az mártír sokszor többet hoz a konyhára holtában, mintha élne és tovább működne. Ez van a pártok szándékos szabályszegései mögött, amelyeket érdekes módon később kijavítanak, de akkor már elhintették, hogy itt diktatúra van. Az Index, a Klubrádió is hasznosabb mártírként eladva, mintha működne.

Nem szeretnék semmit sugallni, mert az SZFE-provokáció külső fizikai beavatkozás nélkül, MAGÁTÓL, CSÚFOSAN FOG MEGSZŰNNI, DE csak ha hagyjuk, hogy oszlásnak induljon.
" 1963- ban a fôvárosi Sportcsarnokban az Illés-együttes rajongói ledobálták a Benkó Dixieland Bandet a színpadról. "
Miért történt ez?
Mert az irányítók nem hagyták hogy az Illés megjelenhessen.
Ugyanez történik az SZFE-n.
Pedig az ott irányítók a Benkóéknak a nyomukba sem léphetnek egyébként, de semmiféle Illést a közelbe sem engednek...

Pofozkodni TILOS,
Molinózni KÖTELEZŐ...

Az SZFE-n énekelt magyar népdalokat még senki nem hallotta, rajtad kívül.
Az SZFE-n minden magyar népdal: MÉTELY.

Kösz, már értem.
Cseh-, és Bródy-népdalok, megint okosabbá tettetek, csínytalan libsik, furfangosak vagytok...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés