Mucsi: Büszke vagyok, hogy őrséget állhattam a Színművészetinél

2020. szeptember 15. 9:35
Mucsi Zoltán, Jászai Mari díjas színművész az ATV-nek adott interjújában beszélt a Színművészeti Egyetem körül kialakult botrányról – írta meg az Index.hu.

A színész elmondta: „A tanárok bemocskolása szomorúsággal tölt el. Itt nagyon komoly emberekről van szó. Az is szomorú, hogy úgy van beállítva, hogy ezeknek a gyerekeknek átmosták az agyát. Ezek nem három éves gyerekek. Gondolkodó emberek.

Mucsi örömét fejezte ki, hogy őrséget állhatott az egyetemnél. Ahogy fogalmazott „büszke voltam, hogy méltónak tartottak rá.” A jövőre vonatkozóan azt a véleményt fogalmazta meg, hogy „Attilának nagyon kellemetlen lesz az az eszmélés, hogy mennyi kárt okozott.” Hozzátette, hogy Vidnyánszkynak már volt lehetősége arra, hogy bizonyítson a felsőoktatásban: „Ott volt a Kaposvári Egyetem, egy lehetőség volt, hogy kiderüljön, az ott tanuló diákok tizenötször képzettebbek, minden színház kapkod értük.”

A Vidnyánszky által megfogalmazott nemzeti képzésre vonatkozó hiányosságokkal kapcsolatban megjegyezte: „Én nem tudok se nemzeti, se keresztény, se liberális módon játszani”. Takaró Mihály a Kaposvári Egyetemen elhangzott kijelentéseire reagálva azt mondta: „Ha az a nemzeti, ha azt mondjuk, hogy a Nyugat egy zsidó szennylap, ott valami nagy baj van.

(Index)

 

Összesen 183 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mucsi magánvéleménye van akit érdekel, van, akit nem.

Őrizték az épületet a Zórbántól.

Vidnyánszky végre letehetne valami konkrét munka-programot: kivel, hogyan, mit kíván tanítani. Konkrétan! Bár, alighanem elkésett.
Az a magyar színházi szakma, amelyik kiemelte a beregszászi szegénységből, most csak mocskolódást, hazug rágalmakat kap tőle. Nem is áll mellette egyetlen mérvadó magyar színházi ember sem.
Egy (azaz 1 ) még áll mögötte. Addig siránkozhat Vidnyánszky, amíg OV meg nem unja.

Válaszok:
Google | 2020. szeptember 15. 13:03

Az SZFE-n létre kélne hozni egy szabadstrandot, meg pár rovarhotelt is. És akkor már csak egy lépés, hogy az épület átvegye a Lipótmező alapvető funkcióit (hülyék bent, nem hülyék kint)

Vajon hány hsz. lenne, ha csak olyanok írhatnának, akik legalább egyszer színházba is voltak? Pl. Mucsit színházban is látták?

:D baszod, kiköptem a kávét.

Szegény Jászai Mari.

Tegnap egy nyelvész azt mondta, hogy a büszke szavunk a bűzlikből származik.

A migransokat beengednek, mert azok tanulatlanok, nem veszelyeztetik az o pozicioikat, de ha valakik igenyt formalnak arra, hogy felveszik veluk a versenyt, megmutatjak, osszemerik magukat veluk, nos, azok ellen ort allnak, elbarikadozzak magukat!

A beregszaszi szegenysegbol a tehetsege es a munkaja emelte ki Vidnyanszkyt es nem a magyar szinhazi szakma. Ez utobbi ott gancsolta, ahol tudta, mert Vidnyanszky nekik nem eleg internacionalista, kollaboracionista. Mi is most a megvalositando eszme: gender, migransok, O1G, akkor errol beszeljunk. Ez az un. magyar szinhazi szakma. Tisztelet a kivetelnek.
A beregszaszi szegenyseg szerncsere fizikai es nem lelki szegenyseg, mely inkabb a magyar szinhazi korok sajatja.
Vidnyanszky, aki nemzeti erzelmu, olyan eloadasokat hozott a MITEM kereteben a Nemzetibe, mely eloadasok eletreszolo elmenyt jelentenek. Kivancsi vagyok, ki tett meg ilyet az un. magyar szinhazi eletben?

Mucsi, neked elmentek hazulról!
Ők érezhetik megtiszteltetésnek, hogy őrt álltál.
Ezek a színészpalánták ill. jelöltek mit tettek le eddig a deszkákra, hogy te érzed megtiszteltetésnek, hogy meghívtak.
Nyilván mindenkinél házalnak.

"büszke voltam, hogy méltónak tartottak rá."

Csakhogy ne bízd el magad, Pintér Béla rendezte KAISERS TV, UNGARN-ban elég gyenge voltál.

elvtárs :))))
Istenem! sokat romlott a színvonala elvtársnő

Ez rossz riposzt, mert a szövegéből kiolvasható a személyeskedés, tehát az ál-semlegessége lelepleződött.

Jó, hogy ezt leírtad, nem is tudtam róla.

Te is láttad? A Kórház Bakonyt már nem tudtam a vírus miatt. Minden Pintér Béla darab szuper.

Azt viszont én nem láttam. Se a másik sorozatát Mucsinak, a címét sem tudom.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés