Tisztté avatták Orbán Gáspárt, a miniszterelnök fiát

2020. augusztus 20. 21:08
A miniszterelnök fia is letette a tiszti esküt a Kossuth téren.

A miniszterelnök közösségi oldalára feltöltött videójából látszik (a 15. másodpercnél), hogy fia, Orbán Gáspár is letette a tiszti esküt a fővárosi Kossuth téren rendezett tisztavatáson, augusztus 20-án, csütörtökön.


Orbán Gáspár is tiszti esküt tett a Kossuth téren rendezett tisztavatáson, augusztus 20-án, csütörtökön. Forrás: Orbán Viktor közösségi oldala

A Magyar Honvédség történetében a tisztavatás mindig kiemelkedő jelentőségűnek számított. A tisztavatás megvalósítási formái és a végrehajtás helyszínei változtak a történelem során, de a ceremónia ünnepélyessége változatlan maradt.

A Szolnok TV tavaly június 7-én számolt be arról, hogy 22 katona, köztük Orbán Gáspár is letette a katonai esküt a megyeszékhelyen, miután elvégezték a Magyar Honvédség 2. vitéz Bertalan Árpád Különleges Rendeltetésű Dandár kiképző századának kiképző tanfolyamát. A tudósítás szerint a 22 honvéd kemény, különleges kiképzésen vett részt. A testnevelés mellett többek között tanítottak nekik katonai közelharcot, tájékozódást, valamint határvédelmi gyakorlat is szerepelt a programban, hiszen az illegális bevándorlás megállítása most ez egyik legfontosabb feladat. 


Áder János köztársasági elnök, Kövér László házelnök, Orbán Viktor miniszterelnök és Benkő Tibor honvédelmi miniszter az augusztus 20-i tisztavatáson. Forrás: Orbán Viktor közösségi oldala

Összesen 304 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Ha 2005-ben Gyurcsány egyik miniszterét reptette volna Splitbe a Strabag, hogy utána egy 6 milliárdot értő hajón utaztassa a horvát szigetek között, akkor a fideszesek hőbörögtek volna a legjobban."

Még az is lehet, hogy volt ilyen. De érdekes módon a tényfeltáró újságírók csak jobboldali kormányok alatt aktivizálják magukat. Baloldali kormányok idején a feladatuk az ilyen tények eltussolása/mentegetése volt.

A Tisza tavon 2000 a vizibicigli, tehát a peti is ennyiér' bérelte a Lady Mrd-t

Rákosi Piros Farkasai,
Kádár Apró Dögei
Gyurcsány Vágó Vadai fiait mikor avatják tiszté?
Jó, Farkasét ÁVH-s tisztté avatták, ha pedáns akarok lenni.

Marha!
Nem csatába fogja vezetni a sereget, hanem annak pénztárában fog talicskázni, hogy sajátlábas legyen.

Az ötvenedik hozzászólásod után X.
Ne válaszolj:-))))

Józsi! te vagy a tizedikről? Tudod, hogy Kádárt már eltemették? Lipóciában meg Te egy hasznos, Orbán ellen hangolható bunkó proli vagy. csak szólok, innen a Pannóniai utcából......

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés