Így söpört el egy esküvőt a bejrúti robbanás

2020. augusztus 8. 12:44
A Ruptly exkluzív felvételén tekinthető meg az ezen a héten történt libanoni robbanás egy különleges szemszögből.

A Ruptly által készített exkluzív felvételeken nézhető végig egy esküvő a Bejrúthoz közel eső Ain El Remmaneh templomban kedden, abban a pillanatban, amikor a főváros kikötőjében egy ikerrobbanás rázta meg a közel-keleti országot. A videó az esküvőn megjelent vendégeket mutatta közvetlenül a robbanás előtt, melyet a megjelentek is éreznek a templom falain belül, köztük a menyasszony Rita Assaf és a vőlegény Tony Abou Rachid.

Eközben férfiakat és nőket lehet látni az oltárnál, ahol éppen keresztet vetnek, majd menekülésre kényszerülnek a templomból. Az esküvői szertartáson részt vevők közül szerencsére senki sem halt meg, vagy szenvedett súlyos sérülést. A templom több ablaka ugyanakkor kitört, mialatt hatalmas füstfelhő ereszkedett a libanoni főváros felé.

Kedd délután két hatalmas robbanás rázta meg egymás után Bejrút kikötőjét, mely legalább 157 ember halálát okozta, valamint több mint 5 ezren megsebesültek. Mindkét szám várhatóan növekedni fog még a folytatódó kutatási és mentési akciók által. Michel Aoun libanoni elnök pénteken elmondta, nem zárja ki, hogy a robbantások mögött „rakéta, bomba vagy bármilyen külső beavatkozás állna”. Az esemény kivizsgálása még mindig folyamatban van.

Fotó: YouTube/ Ruptly

Összesen 23 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szegény koszorúslányt majdnem eltaposták.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés